Jugend-talon ullakkohuoneisto

ullakkohuoneisto-design-sisustus

Keskeiseltä paikalta Helsingin ytimestä löytyy myynnissä upea jugend-talon ylimmässä kerroksessa sijaitseva ullakkohuoneisto, jonka arkkitehtoniset piirteet ja taidokkaasti suunniteltu sisustus luovat näyttävän sekä viihtyisän kokonaisuuden. Kohteen tarkempi esittely löytyy Kotijoukkue -sivuilta.

ullakkohuoneisto-design-keittio

Olohuone ja keittiö yhdistyvät toisiinsa muodostaen viihtyisän sosiaalisen tilan arjen oleskeluun. Modernin mustavalkoisen ilmeen rinnalla lämpimät puupinnat tuovat kodikkuutta. Mustat Kartell Masters -tuolit ruokapöydän ympärillä sekä valkoiset Eames DAR tuolit antavat kokonaisuudelle sen viimeistellyn ilmeen.

ullakkohuoneisto-design-oleskelutila

Oleskelu tila rajautuu omaksi osiokseen eläväpintaisen harmaan seinän ansiosta.

ullakkohuoneisto-design-makuuhuone

Makuuhuone kätkeytyy sopivasti piiloon väliseinän taakse. Samalla upea pitkä tila pidetään kuitenkin miellyttävän ilmavana, jolloin myös katon muodot pääsevät oikeuksiinsa.

ullakkohuoneisto-design-makuuhuone-tila ullakkohuoneisto-design-kylpyhuone

Kylpyhuoneessa on hillittyä ja modernia vaaleaa tyyliä.

Kuvat OOPEAA, Anssi Lassila / kotijoukkue.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.