Kaksio täynnä ihania yksityiskohtia

16.8.2016

skandinaavinen-sisustus-olohuone

Harmoninen, tasapainoinen ja tarkkaan harkittu. Nämä sanat tulevat päällimmäisenä mieleen tarkastellessa tämän kodikkaan 64 neliöisen kaksion sisustusta. Valkoiseksi maalatut puulattiat johdattavat tämän pohjaratkaisultaan suorakaiteen muotoisen kodin tilasta toiseen sitoen huoneiden tyylit ja tunnelmat loistavasti yhteen. Tämä näyttävä ja kodikas koti löytyy myynnistä Alvhemistä.

skandinaavinen-sisustus-olohuone-sailytyskalusteet

Olohuoneessa kevytrakenteisen sohvapöydän ympäriltä löytyy hauskasti erilaisia tuoleja aina nahkarahista jakkaraan ja puisista ylellisistä nojatuoleista harmaaseen sohvaan. Takaseinän valtaa sisustuksen vintage tyyliä korostava hyllykokonaisuus. Peili, tarjoiluvaunu ja julisteet tuovat omat hauskat yksityiskohtansa tilan sisustukseen.

skandinaavinen-sisustus-keittio

Keittiössä yhdistyvät monet eri tyylisuunnat. Keittiökaappien vetimet ja yläkaapisto tuovat maalaisromanttista koristeellisuutta, kun taas viereinen voimakassävyinen seinäväri tuo suuren kontrastin kaikelle valkoiselle.

skandinaavinen-sisustus-keittio-seinavari skandinaavinen-sisustus-makuuhuone

Huoneet ovat miellyttävän tilavia. Makuuhuoneen toiselle seinustalle on saatu mahtumaan toimivan kokoinen työpiste ja seinänvierustaa ikkunoiden keskellä koristaa elegantti puinen lipasto. Säilytystilaa vaatteille löytyy mukavasti koko seinän leveydeltä.

skandinaavinen-sisustus-tyopiste skandinaavinen-sisustus-makuuhuone-vaatekaapit skandinaavinen-sisustus-eteinen

Kuvat alvhem.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.