Kaksion mustavalkoinen sisustus

kaksion-sisustus-materiaalit

Harmaan monet sävyt ja lämmin puu tuovat tähän 50 neliöiseen kaksioon tyylikkään tunnelman, joka täydentyy asunnon persoonallisella pohjaratkaisulla. Syvät ikkunalaudat tuovat tiloihin runsaasti luonnonvaloa ja herättävät henkiin talon vanhan alkuperän. Tämä kaunis koti löytyy myynnistä Alvhemistä.

kaksion-sisustus-ikkunat

Leveät pariovet erottavat makuuhuoneen olohuoneesta, mutta niiden ansiosta tilat saa yhdistymään avoimesti toisiinsa. Lasiset ikkunat ovissa päästävät myös kivasti valoa läpi. Harmonisen mustavalkoisen värimaailman keskellä puisten pintojen kaveriksi on löytänyt paikkansa upean muhkea nahkainen Cuero lepakkotuoli.

kaksion-sisustus-mustavalkoinen

Valkoisen rinnalla näyttävät antiikkia hehkuvat kalusteet ja tummat pinnat tuovat ajatonta sekä eleganttia tyyliä sisustukseen, joka täydentyy myös mustavalkoisten seinätaulujen kautta.

kaksion-sisustus-tyohuone-vaatehuone

Säilytyskaapin vieressä oleva tila on otettu hyötykäyttöön ja siihen on tuotu työpiste, joka hukkuu huomaamattomasti harmaaseen seinäpintaan. Samaa tummaa tyyliä tilaan tuo myös musta String hyllykaluste sekä pöytävalaisin.

kaksion-sisustus-makuuhuoneen-ovi

Yleisnäkymässä lämmin puu, valkoinen, harmaa ja musta sekoittuvat kauniiksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

kaksion-sisustus-makuuhuone-mustavalkoinen

Tumma seinänurkkaus makuuhuoneessa antaa tilaan syvyyttä ja kontrastia. Suurien ikkunoiden ansiosta tila pysyy edelleen hyvin valoisana, ja näin mustaa väriä voi vielä helposti käyttää isoissakin pinnoissa.

kaksion-sisustus-yksityiskohdat

Erillisen mediatason sijaan televisio löytää paikkansa seinältä ja näin lattia-ala pysyy mahdollisimman avoimena.

kaksion-sisustus-keittio-mustavalkoinen

Mustavalkoinen ilme jatkuu myös keittiön puolella, jossa kaapinovien koristeelliset puitteet tuovat tunnelmaan oman autenttisen lisänsä.

kaksion-sisustus-eteinen

Peiliovet ovat mainio tapa lisätä valoa ja syvyyttä ahtaissakin tiloissa. Eteisessä ne ovat  myös käytännöllinen valinta.

kaksion-sisustus-kylpyhuone-valkoinen

Kuvat alvhemmakleri.se