Kaksion valoisa sisustus

2.8.2016

valoisan-kaksion-olohuone

Kaksion sisustamisessa haasteena tulee usein vastaan toimintojen yhdistäminen yhteen samaan tilaan. Tässä 62 neliöisessä kodissa olohuoneesta löytyy runsaasti tilaa myös ruokailuryhmälle sekä omalle työpöytänurkkaukselle. Sisustuksen graafinen ja mustavalkoinen tyyli rytmittää kivasti kokonaisuutta, jolle kodikasta tuntua tuo vanha puulattia. Asunto löytyy myynnistä Alvhemistä.

valoisan-kaksion-tyyli

Kalusteiden sijoittelu vaikuttaa paljon tilan tunnelmaan ja neliöiden tuntuun. Sillä voidaan myös jakaa tila selkeiksi osioiksi eikä yleisvaikutelmasta tule häiritsevän rauhaton. Tasapainon viimeistelee koriste-esineet ja valaisimet.

valoisan-kaksion-keittio

Tässä kodissa keittiö sijaitsee olohuoneen toisessa päässä, jossa se rajautuu omaksi tilakseen saarekkeen ja väliseinän avulla. Samalla säilytetään kuitenkin keskusteluyhteys muuhun tilaan ja saadaan olohuone tuntumaan entistä suuremmalta.

valoisan-kaksion-keittio-sisustus valoisan-kaksion-eteinen

Eteiseen kodikkuutta tuo hauska puinen penkki-istuin, joka liittyy saumattomasti säilytyskaapistoon. Harmaan ja valkoisen tasapainoilu täydentyy metallisista yksityiskohdista ja muista kivoista sisustusesineistä.

Kuvat alvhem.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.