Kaksion valoisa sisustus

valoisan-kaksion-olohuone

Kaksion sisustamisessa haasteena tulee usein vastaan toimintojen yhdistäminen yhteen samaan tilaan. Tässä 62 neliöisessä kodissa olohuoneesta löytyy runsaasti tilaa myös ruokailuryhmälle sekä omalle työpöytänurkkaukselle. Sisustuksen graafinen ja mustavalkoinen tyyli rytmittää kivasti kokonaisuutta, jolle kodikasta tuntua tuo vanha puulattia. Asunto löytyy myynnistä Alvhemistä.

valoisan-kaksion-tyyli

Kalusteiden sijoittelu vaikuttaa paljon tilan tunnelmaan ja neliöiden tuntuun. Sillä voidaan myös jakaa tila selkeiksi osioiksi eikä yleisvaikutelmasta tule häiritsevän rauhaton. Tasapainon viimeistelee koriste-esineet ja valaisimet.

valoisan-kaksion-keittio

Tässä kodissa keittiö sijaitsee olohuoneen toisessa päässä, jossa se rajautuu omaksi tilakseen saarekkeen ja väliseinän avulla. Samalla säilytetään kuitenkin keskusteluyhteys muuhun tilaan ja saadaan olohuone tuntumaan entistä suuremmalta.

valoisan-kaksion-keittio-sisustus valoisan-kaksion-eteinen

Eteiseen kodikkuutta tuo hauska puinen penkki-istuin, joka liittyy saumattomasti säilytyskaapistoon. Harmaan ja valkoisen tasapainoilu täydentyy metallisista yksityiskohdista ja muista kivoista sisustusesineistä.

Kuvat alvhem.com

Jaa tämä juttu:
Sisustusinspiraatiota mökkimaisemista olohuone
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson