Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kaksiosta avara yksiö

olohuone-yksio-sisustus

Helsingin Vallillassa sijaitseva 49 neliön kokoinen kaksio koki täydellisen muutoksen, kun siitä purettiin turhat väliseinät ja asunnosta kuoriutui avara parvimaisella ratkaisulla toimiva yksiö. Uudistuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi A&A Design.

Vanhojen lattiapintojen alta paljastui alkuperäinen lankkulattia, joka käsiteltiin kiiltävän valkoiseksi tuomaan valoa uusien tummanharmaiden seinäpintojen rinnalle. Kattoon asennetut parrut taas tuovat tilaan maalaishenkistä lämmintä tunnelmaa.

yksityiskohdat-yksio-sisustus

Parruista ja terästangoista rakennettu kaide rajaa makuuparvi omaksi alueekseen olohuoneesta.

keittio-yksio-sisustus

Keittiön uniikki ja upea ilme syntyy miehekkäästä betonitasosta, retrohenkisestä mustasta Smeg-jääkaapista sekä keittiön kaapinovista, jotka ovat mustaa lasia ja puuta.

keittiotyyli-yksio-sisustus

Teollishenkiset valaisimet sekä taustalla näkyvän ruokapöydän päällä sekä betonitason yllä tuovat näyttävän yksityiskohdan sisustukseen. Metalliketjut ja köydät kostavat myös sisustuksen tyyliä ja tunnelmaa.

keittiokalusteet-yksio-sisustus

Materiaalien sekoitus tekee kokonaisuudesta paitsi mielenkiintoisen, myös hyvin maskuliinisen.

baarijakkarat-yksio-sisustus

Metallijalkaiset, puuistuinosilla varustetut baarijakkarat sopivat täydellisesti tilan ilmeeseen. Ne toimivat myös tarvittaessa lisäistuimina olohuoneen puolella.

eteinen-yksio-sisustus

Lankkuseinä ja samaan sävyyn viimeistellyt ovat tekevät eteisen ilmeestä yhtenäisen. Helposti lankkuseinään kiinnitettävien koukkujen ansiosta seinään saa ripustettua tarpeen tullen vaikka pyörän. Lisää tästä upeasta kohteesta voit katsoa A&A Designin sivuilta. Kannattaa myös tutustua heidän verkkokauppaan, josta löytyy myynnistä paljon tämänkin kohteen sisustuksen tyyliin sopivia huonekaluja ja muita sisustustuotteita.

Kuvat A&A Design / Tommi Hynynen

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.