Kaksiosta avara yksiö

14.1.2016

olohuone-yksio-sisustus

Helsingin Vallillassa sijaitseva 49 neliön kokoinen kaksio koki täydellisen muutoksen, kun siitä purettiin turhat väliseinät ja asunnosta kuoriutui avara parvimaisella ratkaisulla toimiva yksiö. Uudistuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi A&A Design.

Vanhojen lattiapintojen alta paljastui alkuperäinen lankkulattia, joka käsiteltiin kiiltävän valkoiseksi tuomaan valoa uusien tummanharmaiden seinäpintojen rinnalle. Kattoon asennetut parrut taas tuovat tilaan maalaishenkistä lämmintä tunnelmaa.

yksityiskohdat-yksio-sisustus

Parruista ja terästangoista rakennettu kaide rajaa makuuparvi omaksi alueekseen olohuoneesta.

keittio-yksio-sisustus

Keittiön uniikki ja upea ilme syntyy miehekkäästä betonitasosta, retrohenkisestä mustasta Smeg-jääkaapista sekä keittiön kaapinovista, jotka ovat mustaa lasia ja puuta.

keittiotyyli-yksio-sisustus

Teollishenkiset valaisimet sekä taustalla näkyvän ruokapöydän päällä sekä betonitason yllä tuovat näyttävän yksityiskohdan sisustukseen. Metalliketjut ja köydät kostavat myös sisustuksen tyyliä ja tunnelmaa.

keittiokalusteet-yksio-sisustus

Materiaalien sekoitus tekee kokonaisuudesta paitsi mielenkiintoisen, myös hyvin maskuliinisen.

baarijakkarat-yksio-sisustus

Metallijalkaiset, puuistuinosilla varustetut baarijakkarat sopivat täydellisesti tilan ilmeeseen. Ne toimivat myös tarvittaessa lisäistuimina olohuoneen puolella.

eteinen-yksio-sisustus

Lankkuseinä ja samaan sävyyn viimeistellyt ovat tekevät eteisen ilmeestä yhtenäisen. Helposti lankkuseinään kiinnitettävien koukkujen ansiosta seinään saa ripustettua tarpeen tullen vaikka pyörän. Lisää tästä upeasta kohteesta voit katsoa A&A Designin sivuilta. Kannattaa myös tutustua heidän verkkokauppaan, josta löytyy myynnistä paljon tämänkin kohteen sisustuksen tyyliin sopivia huonekaluja ja muita sisustustuotteita.

Kuvat A&A Design / Tommi Hynynen

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.