Kaksiosta loft tyylinen yksiö

20.10.2015

avara-yksio-keittio

Vanha 49 neliöinen kaksio koki todellisen muodonmuutoksen, kun väliseinät saivat kaatua ja esiin kaivettiin kodin alkuperäisiä pintoja. Tämä huonekorkeudeltaan 2,8 metrinen asunto muuttui hetkessä ahtaasta kaksiosta tilavaksi loft henkiseksi yksiöksi, joka nyt henkii talon alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen vanhaa ja yhdistelemällä uutta. Kodin suunnittelusta vastasi A&A Designin Aleksi Heiskanen.

avara-yksio-sisustus

Muutoksen tavoitteena oli saada aikaan koti, johon on mukava kutsua ystäviä sekä viettää yhdessä aikaa miellyttävässä, riittävän avarassa ympäristössä. Uuden huonejaon myötä avokeittiö yhdistyy nyt kauniisti oleskelutilaan ja kokonaisuudesta on saatu ihanan valoisa. Keittiön takaseinään asennettu raakalauta tuo tilaan upean ja kodikkaan ilmeen. Lattian korkkimaton alta paljastui upea vanha puulattia, joka hiottiin ja maalattiin kiiltävän valkoiseksi.

avara-yksio-olohuone

Toiselle pitkälle seinälle asennettiin kuluneita punertavia sisustustiiliä, joka toimii nyt loistavasti yhteen alkuperäisen, tasoitetun tiiliseinän kanssa.

avara-yksio-makuuhuone

Makuuhuone on erotettu omaksi tilakseen tuplaverhon avulla, jonka saa päivisin kuultamaan läpi vaaleilla verhoilla ja iltaisin pimennettyä tummemmilla pimennysverhoilla.

remontoitu-kaksio-loft-yksio

Sisustuksesta löytyy paljon ihania yksityiskohtia ja näyttäviä puukalusteita, joille kontrastia tuovat kiiltävät modernit ja valkoiset pinnat. Todella upea ja taidokkaasti suunniteltu kokonaisuus.

Kuvat Tommi Hynynen / aadesign.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.