Kannustalo – Kalarannan Harmaja

1.10.2015

kannustalo-harmaja-talo-1

Tämä saaristoon rakennettu Kannustalon Harmaja -talo toimii vastapainona perheen kaupunkikodille, mutta yhtä hyvin se voisi olla ihan ykköskotina. Tämä Kannustalon yksi suosituimmista malleista hurmaa upealla modernilla ilmeellään, jolle kodikkuutta antaa lämmin ja luonnollinen puu. Tästä kodista löytyy paljon uniikkeja puusepän toteuttamia ratkaisuita kiintokalusteista, liukuoviin ja alaslaskettuihin kattoihin, joilla saadaan tiloihin eri tasoista korkeus- ja syvyysvaikutelmaa.

kannustalo-harmaja-talo-2

Vedelle päin sijoittuva kuisti kylpee auringossa, mikä korostaa sen upeaa modernia valkoista ilmettä. Kelonharmaa laudoitus sitoo terassialueen upeasti ympäröivään maisemaan ja luontoon.

kannustalo-harmaja-talo-3

Tällä kuistilla kelpaa toivottaa vieraat tervetulleeksi nauttimaan luonnosta ja hyvästä seurasta.

kannustalo-harmaja-talo-4

Terassin monimuotoisuus ja tasoisuus korostuu kalliorakenteesta.

kannustalo-harmaja-talo-5kannustalo-harmaja-talo-6

Sisällä ruskeat luonnolliset puupinnat valtaavat sisustuksen elegantilla tyylikkäällä olemuksellaan.

kannustalo-harmaja-talo-7

Pohjaratkaisu tekee kodista tunnelmallisen, jossa on mukava viettää aikaa suuremmankin porukan kesken. Avonainen keittiö on omiaan illanistujaisissa ja perheen yhteisissä kokkaushetkissä.

kannustalo-harmaja-talo-8kannustalo-harmaja-talo-9 kannustalo-harmaja-talo-10

Tilojen avaruus ja luonnonvalon suuri määrä antaa ympäröivän luonnon liittyä osaksi sisustusta. Suuri huonekorkeus tekee tiloista ilmavat ja hämärän tullen luovat upeita varjoja sisustukseen.

kannustalo-harmaja-talo-11 kannustalo-harmaja-talo-12

Kylpytilat ovat moderni kokonaisuus. Poreammeessa voi nautiskella lämpimästä kylvystä ja lasiseinästä avautuvasta luontomaisemasta.

kannustalo-harmaja-talo-13

Saunatila on rauhoitettu puolikorkealla seinällä muusta kylpyhuoneesta. Näin se jää miellyttävän valoisaksi ja tekee kokonaisuudesta todellisen kotikylpylän. Lisää Harmaja -talomallista voit lukea Kannustalon verkkosivuilta.

Kuvat kannustalo.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.