Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kannustalo – Lato

Kannustalon talomallistoon kuuluva Lato on pohjaratkaisultaan selkeä ja siinä on kiinnitetty erityistä huomiota ikkunoiden sijoitteluun ja sisällä vallitsevaan avaraan tunnelmaan. Lato-mallisto on syntyi sisustussuunnittelija Ulla Koskisen itselleen suunnitteleman kodin pohjalta, jossa yksinkertaisuus, maalaismainen rakenteellisuus ja kaupunkimiljöö kohtaavat toisensa.

Ladon ilmapiiri on rento. Minimalistinen rakenne ja avarat yhteiset tilat ovat tämän talopohjan avainasemassa. Selkeää suorakaiteen muotoista taloa reunustavat terassit ja näin koko talo kylpee valossa. Tutustu tarkemmin Lato-malleihin Kannustalon verkkosivuilla.

Kuvat kannustalo.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.