Kartanomaista asumista luonnon helmassa

28.6.2013

kartanotalo-hyvinkaa1

Hehtaarin kokoisella aurinkoisella ja vehreällä tontilla Hyvinkään Kytäjällä sijaitseva 267 neliömetrin omakotitalo tarjoaa luksustason puitteet arkielämästä nauttimiseen. Talon ranskalais-englantilaistyyli sekä näyttävät erkkirit ja tilojen korkeus tarjoavat asuinmukavuutta suurenkin perheen tarpeisiin. Tämä asunto on myynnissä Etuovi.com -verkkopalvelussa.

kartanotalo-hyvinkaa2

Keittiöstä löytyy monen kotikokin unelma, leivinuuni. Tilaa ruoanlaitolle on runsaasti. Puisten parrujen läpi muodostuu näköyhteys avaraan oleskelutilaan, joten illanvietto sujuu näppärästi yhdessä kokkaillen ja seurasta koko ajan nauttien.

kartanotalo-hyvinkaa3

Olohuone sijaitsee pari askelmaa alempana, mikä antaa tilalle miellyttävää syvyyttä.

kartanotalo-hyvinkaa4

Puu on materiaalina ja värinä läsnä kodin kaikissa tiloissa. Kaksiosainen ovi tuo hauskaa tallimaista tunnelmaa.

kartanotalo-hyvinkaa5

Sauna on tyylikäs ja ikkunoista loistava valo avartaa sitä entisestään. Myös osittain lasinen väliseinä tekee saunasta isomman tuntuisen.

kartanotalo-hyvinkaa6

Kodinhoitohuoneesta löytyy aina tarpeellista tilaa pyykkien ja muun kodinhuollon tarpeille. Tässäkin tilassa modernia yleisilmettä on maustettu puisella seinäkaapilla, joka voisi toimia vaikkapa lääkekaappina.

kartanotalo-hyvinkaa7

Yläkerran oleskelutilan päästä löytyy avoinainen makuuhuone, jossa voi nauttia päiväunista. Tarpeen tullen tila palvelee vaikkapa vierashuoneena.

kartanotalo-hyvinkaa8

Kylpyhuoneissa on taidokkaasti yhdisteltyä erilaisia materiaaleja ja struktuureita. Varsin näyttävä ja viihtyisä kokonaisuus. Lisää kohteesta voit katsoa Etuovi.com -kohdesivulta.

Kuvat etuovi.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.