Search
Close this search box.

Kartanomaista asumista luonnon helmassa

kartanotalo-hyvinkaa1

Hehtaarin kokoisella aurinkoisella ja vehreällä tontilla Hyvinkään Kytäjällä sijaitseva 267 neliömetrin omakotitalo tarjoaa luksustason puitteet arkielämästä nauttimiseen. Talon ranskalais-englantilaistyyli sekä näyttävät erkkirit ja tilojen korkeus tarjoavat asuinmukavuutta suurenkin perheen tarpeisiin. Tämä asunto on myynnissä Etuovi.com -verkkopalvelussa.

kartanotalo-hyvinkaa2

Keittiöstä löytyy monen kotikokin unelma, leivinuuni. Tilaa ruoanlaitolle on runsaasti. Puisten parrujen läpi muodostuu näköyhteys avaraan oleskelutilaan, joten illanvietto sujuu näppärästi yhdessä kokkaillen ja seurasta koko ajan nauttien.

kartanotalo-hyvinkaa3

Olohuone sijaitsee pari askelmaa alempana, mikä antaa tilalle miellyttävää syvyyttä.

kartanotalo-hyvinkaa4

Puu on materiaalina ja värinä läsnä kodin kaikissa tiloissa. Kaksiosainen ovi tuo hauskaa tallimaista tunnelmaa.

kartanotalo-hyvinkaa5

Sauna on tyylikäs ja ikkunoista loistava valo avartaa sitä entisestään. Myös osittain lasinen väliseinä tekee saunasta isomman tuntuisen.

kartanotalo-hyvinkaa6

Kodinhoitohuoneesta löytyy aina tarpeellista tilaa pyykkien ja muun kodinhuollon tarpeille. Tässäkin tilassa modernia yleisilmettä on maustettu puisella seinäkaapilla, joka voisi toimia vaikkapa lääkekaappina.

kartanotalo-hyvinkaa7

Yläkerran oleskelutilan päästä löytyy avoinainen makuuhuone, jossa voi nauttia päiväunista. Tarpeen tullen tila palvelee vaikkapa vierashuoneena.

kartanotalo-hyvinkaa8

Kylpyhuoneissa on taidokkaasti yhdisteltyä erilaisia materiaaleja ja struktuureita. Varsin näyttävä ja viihtyisä kokonaisuus. Lisää kohteesta voit katsoa Etuovi.com -kohdesivulta.

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke