Kartanotunnelmaa kaupungissa

olohuone-kartanotunnelmaa-kaupungissa

Tämä kolmeen kerrokseen jakautuva omakotitalo Göteborgissa tarjoaa huikeat 375 neliötä sekä tyylikkäästi vanhahtavan sisustuksen, josta löytyy paljon upeita yksityiskohtia ja ihasteltavaa. Huoneet ovat todella avaria ja suurista ikkunoista tulviva luonnonvalo korosta entisestään kodin tilan tuntua. Kodin myyntiä hoitaa Lundin.

tyopiste-kartanotunnelmaa-kaupungissa

Lämmin puumateriaali lattiassa, huonekaluissa ja seinille rakentuvassa hyllykkörakennelmassa luo todella elegantin sekä tyylikkään ilmeen kodin työhuoneena toimivaan tilaan.

takka-kartanotunnelmaa-kaupungissa

Vanha takka korostaa sekin talon vanhoja piirteitä sekä tyylisuuntaa.

ruokailusali-kartanotunnelmaa-kaupungissa

Suuresta ruokasalista löytyy kartanohenkeä mukaileva koristeellinen kattokruunu. Sivuverhot ikkunoissa antavat myös oman kauniin lisänsä kokonaisuuteen.

keittio-ruokailutila-kartanotunnelmaa-kaupungissa

Tilavassa keittiössä lämmin punertava lattialaatta antaa näyttävän kontrastin pastellin sävyiselle keittiökaapistolle.

ruokapoyta-kartanotunnelmaa-kaupungissa

Vanhat korkeat nojatuolit ja ruokapöytä yhdessä lipaston kanssa muodostavat upean ruokaryhmän keittiötilan toiseen päähän.

keittiotasot-kartanotunnelmaa-kaupungissa

Harmaat kivitasot sopivat täydellisesti yhteen kaapistojen värin kanssa.

keittio-takka-kartanotunnelmaa-kaupungissa

Keittiön kruunaa tunnelmaa ja lämpöä hehkuva avotakka, jossa grillaat vaikka maukkaat illaspihvit.

makuuhuone-kartanotunnelmaa-kaupungissa makuuhuone-oleskelunurkkaus-kartanotunnelmaa-kaupungissa

Makuuhuoneen kulmaukseen on tehty viihtyisä oleskelunurkkaus, jossa voi lueskella kirjaa tai nauttia ikkunoista avautuvista maisemista.

kylpyhuone-kartanotunnelmaa-kaupungissasaunaosasto-kartanotunnelmaa-kaupungissa

Kylpyhuone ja saunaosato noudattelevat talon vanhaa henkeä, mutta tuovat kuitenkin fasiliteetit tähän päivään pienen modernin vivahteen kera.

Kuvat lundin.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson