Kattohuoneisto parvella

kattohuoneisto-parvi

Huonekorkeus on käytetty upeasti hyödyksi tässä Entrance Mäklerissä myynnissä olevassa kattohuoneistossa, johon on rakennettu mukavan kokoinen parvi tuomaan lisää tilaa. Huoneiston seinien vino rakenne tekee asunnosta todella uniikin ja mielenkiintoisen näköisen. Näyttävä kristallikruunu tuo tilaan ripauksen luksusta ja juhlavuutta.

kattohuoneisto-kalusteet

Seinien vino muoto tuo oman arkkitehtuurisen lisänsi tilojen tunnelmaan. Tummanruskeat puupalkit rytmittävät tyylikkäästi tilan ilmettä.

kattohuoneisto-seinarakenne

Luonnonvaloa tulee runsaasti suurista ikkunoista ruokapöydän ääreen, jonka ympäriltä löytyvät mustat Vitra DSW-tuolit

kattohuoneisto-olohuonenurkkaus

Erikoiset muodot tekevät tiloista paitsi omalaatuisen myös erittäin kodikkaan.

kattohuoneisto-olohuone-sisustus

Olohuoneen perällä upeasti viimeistelty takka metallisen hormin kera on tilan ehdoton keskipiste ja tunnelman luoja.

kattohuoneisto-parvi-portaat

Kevyet askelmat vievät valoisalle parvelle, jota voi käyttää vaikkapa viereasmajoitukseen tai työskentelytilana.

kattohuoneisto-makuuparvi

Makuuhuoneen seinään on toteutettu upea oksahahmotelma. Ne ovat kuin kohokuvioita muodostaen hienot varjot päätyseinään.

kattohuoneisto-sailytystila

Hyllytilaa on upotettu seinärakenteisiin. Hyllysyvennykset ovatkin mainio tapa saada tilaan syvyyttä, myös tavaroita muualle piiloon kuin irrallisiin kaappeihin.

kattohuoneisto-keittio-mustavalkoinen

Avonainen keittiötila täyttyy parvekkeelle vievien lasiovien läpi tulvivasta valosta.

kattohuoneisto-keittio-saareke

Saareke sopii loistavasti sisustuksen tyyliin ja on rakenteellisestikin järkevä ratkaisu hyödyntää tilan neliöitä.

kattohuoneisto-kylpyhuone-mustavalkoinen

Kylpyhuoneessa musta tiilimäinen laattapinta antaa kivan kontrastin valkoiselle seinälaatalle erottaen suihkutilan omakseen.

kattohuoneisto-eteinen kattohuoneisto-eteistila

Heti eteistilassa herää mielenkiinto kurkistaa peremmälle ja selvittää mitä kaikkea tämä upea huoneisto pitää sisällään.

Kuvat Jonas Berg / entrancemakleri.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson