Kauniissa kodissa

Helsingborgissa sijaitseva paistattelee vehreällä pihallaan, jota täydentää uima-altaan näköinen suihkulähde. Talon muoto henkii menneiden vuosikymmenien tunnelmaa ja saa mielenkiinnon heräämään.

Sisällä vanha kohtaa uuden. Katossa näkyvät koristeelliset yhdistyvät tilan sisustukseen ja valkoiseen värimaailmaan. Ruokailutilan kruunaa pöydän ylle sijoitettu kaunis kattokristalli, jonka valo heijastuu pehmeästi senkin päälle sijoitetusta peilistä.

Makuuhuoneen tyyli on selkeä ja valkoinen. Tummat kauniisti kirjaillut verhot kätkevät taakseen suuren ikkunan, josta avautuu vihreä näkymä pihalle. Tässäkin huoneessa katossa näkyy koristeboordeja.

Neliömäärältään suuri talo kätkee sisäänsä kauniita läpikulkutiloja, joista yllä hyvä esimerkki. Seinään kiinnitetty peili on saanut ympärilleen ikkunamaiset kehykset. Kulmaukseen sijoitettu lyhty ja valkoiset verhot oven edessä tekevät tilasta kodikkaan ja kutsuvan.

Oleilutiloja on talossa runsaasti. Tässä eräs lämmin nurkkaus, josta löytyy myös talossa aiemmin käytössä ollut uuni. Sen ääressä on ihana lämmitellä kovinakin pakkaspäivinä. Tutustu tarkemmin asuntoon sen esittelysivulla.

Kuvat skandiamaklarna.se