Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kauniisti kotona

Paraatipaikalla Tukholmassa sijaitseva vajaan 150 neliömetrin asunto hurmaa kauniilla yksityiskohdillaan ja valoisalla ilmeellään. Tilojen sisustus on hallitun selkeää ja lukuisat koristeelliset elementit sekä eri tyylien sopiva kirjo muodostavat todella kodikkaan tunnelman. Asunto löytyy Skeppsholmen -verkkosivuilta. Eteisessä katse kiinnittyy kauniisiin lipastoon ja sen yllä sijaitsevaan peiliin ja valaisimiiin.

Olohuoneen seinän takaa löytyy viihtyisä lukunurkkaus, jonne on mukava käpertyä nauttimaan hyvän kirjan ja lämpimän teen seurasta. Kattovalaisimena löytyy jo eteisestä tuttu valaisin.

Itse olohuone on sisustettu arkisen juhlavaksi. Muhkeat nojatuolit ja koristeellinen takka sekä oviaukkoja reunustavat boordit antavat tilalle ruhtinaallisen säväyksen.

Keittiö on viihtyisä ja samaan tilaan sijoitetun ruokapöydän ääreen on mukava kerääntyä seurustelemaan toisten loihtiessa illallista kuntoon. Huomaa myös ruokapöydän yllä roikkuvat upeat valaisimet.

Asunnon sisustus kulkee linjassa, joten näkymät oviaukoisto toisiin tiloihin sitovat sisustuksen mainiosti yhteen. Ylelliset verhot korostavat tilan korkeutta ja tarjoavat tilanteen vaatiessa myös suojaa.

Puhtaan valkea makuuhuone uhkuu romantiikkaa, jonka kruunaa kaunis kattokristalli. Tähän kotiin on helppo ihastua!

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.