Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kauniit rakenteet

Talon kantavia rakenteita on lähtökohtaisesti piilotettu erilaisilla pintamateriaaleilla. Erityisesti vanhemmissa taloissa, joissa arkkitehtuuriset piirteet ovat muutakin kuin betonista suunniteltuja elementtejä, voi löytää todella näyttäviä yksityiskohtia talon seinärakenteista. Ne heijastavat talon syvintä olemusta ja siten kuuluvat näyttävänä osana tilan yleisilmettä. Jos olet siis remontoimassa vanhaa rakennusta, tarkastele onko mahdollista tuoda piilossa olevat kauniit rakenteet osaksi sisustusta.

Via freshome.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.