Kauniita yksityiskohtia

Pelkistetty pohjaratkaisu antaa tilaa kokeilla rohkeita ideoita sisustuksessa. Valaisimet, koriste-esineet ja värikkäät taulut nousevat huomattavasti enemmän esille, kun perusasioissa ei ole lähetty liian monimutkaisiin ratkaisuihin,.

Taustalla näkyvä seinä herää henkiin pienistä taulukehyksistä sekä yhdestä suuremmasta kehyksestä, josta nouseekin esiin pieni tauluhylly. Kulmassa Kartellin moderni Bourgie valaisin on löytänyt paikkansa kirjapinon päältä. Autenttista ja kotoisaa.

Musta seinä antaa kontrastia ja dramatiikkaa vaalean puulattian rinnalla. Puinen ruokapöytä ja sen yllä oleva kristallivalaisin nousevat näyttävästi esille.

Keittiön kulmauksessa on säilytystasojen päällä viihtyisä istuinosa, jolle on mukava jäädä odottelemaan uunissa kypsyvää ruokaa ja lueskelemaan uusia reseptejä. Lehtipino lattialla, pehmeät tyynyt ja pieni talja lattialla lisäävät kodikkuuden tuntua.

Eteisessä musta lattia antaa luonnetta. Vanhahtavat, koristeelliset listat ja yksityiskohdat valokatkasijoita myöten tekevät yhdistelmästä kerta kaikkisen viehättävän. Katossa roikkuvat Ikean Ottava kattovalaisimet viimeistelevät tunnelman. Katso lisää tästä kodista Alvhem -verkkosivuilta.

Kuvat alvhemmakleri.se

1 KOMMENTTI

Comments are closed.