Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Keltainen sisustus

Keltainen väri tuo tilaan energiaa ja pirteää ilmettä. Se on varmasti monien illanistujaisten puheenaihe. Keltainen on kuitenkin niin voimakas väri, että sen rinnalle ei kannata ottaa juuri muita tehostevärejä. Se toimii sellaisenaan esim. mustavalkoisessa värimaailmassa. Leikittelemällä kuoseilla ja materiaaleilla saat keltaisen tanssimaan pinnoilla iloiseen tyyliin. Mikäli sisustat tilan voimakkaalla keltaisella, ole tarkkana eri esineiden sävyistä, jotta väri pysyy kontrollissa.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.