Kevyt ja tasapainoinen sisustus

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-1

Vanhat ja metalliset kalusteet sekä rennosti katosta roikkuvat riippuvalaisimet nousevat kauniisti esiin tässä asunnossa, jonka valkoisille seinillä kontrastia luovat musta lattia, tiiliseinät ja muut pienet yksityiskohdat.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-2

Kun neliöitä on käytössä rajattu määrä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota kalusteiden keskinäiseen sopivuuteen. Ei kannata haalia liikaa irrallisia näyttäviä elementtejä vaan yrittää löytää pari punaista lankaa, jonka varaan sisustus, sen tyyli ja värimaailma rakentuvat.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-3

Sopivasti puuta ja ruskeaa siellä täällä, vastaavasti metallia ja kiiltoa myös tasapainoisesti ripoteltuina ja riittävän kokoisina elementteinä. Näillä lähtökohdilla asiat ja esineet saavat sisustuksessa arvoisensa aseman.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-4

Elegantit nahkatuolit saavat maalaishenkisistä yksityiskohdista hyvän lisän. Esimerkiksi makuuhuoneen olohuoneesta erottava liukuovi tuo helposti mieleen vanhan tallin tai navetan oven metallisina liukulistoineen.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-5

Keittiössä raikkaan tuulahdukseen valkoiseen värimaailmaan tuo välitilaan laitettu koivutapetti, joka yhdistyy samalla hauskasti metallinharmaisiin jakkaroihin ja jääkaappiiin.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-6

Lasipinta välitilassa tuo sopivaa kiiltoa ja korostaa valoa, jota tulviikin tähän asuntoon paljon suurista ikkunoista.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-7

Parvekkeella kelpaa ihastella avautuvaa kaupunkimaisemaa ja merinäkymää. Säilytyskorit ja muut pienet sisustusesineet luovat kodikkaan tunnelman ja tarjoavat myös käytännön hyötyjä.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-8

Moderni mustavalkoinen värimaailma korostuu makuuhuoneen puolella.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-9

Sängyn alle kätkeytyy kätevästi pientä säilytystilaa. Huomaa myös pienet ikkunat sängyn vierellä. Korotuksen ansiosta voit ihastella maisemaa suoraan sängystä eivätkä ikkunat jää vain pelkiksi valopilkuiksi.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-10

Kylpyhuoneen tyylikäs harmaa laatta on saanut kaverikseen luonnollista rottinkia ja kaislamattotyyliä. Kokonaisuutena ihanan kodikas ja sopivan moderni koti tarjoten kuitenkin samalla raffeja yksityiskohtia ja aitoa tunnelmaa.