Search
Close this search box.

Kevyt ja tasapainoinen sisustus

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-1

Vanhat ja metalliset kalusteet sekä rennosti katosta roikkuvat riippuvalaisimet nousevat kauniisti esiin tässä asunnossa, jonka valkoisille seinillä kontrastia luovat musta lattia, tiiliseinät ja muut pienet yksityiskohdat.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-2

Kun neliöitä on käytössä rajattu määrä kannattaa kiinnittää erityistä huomiota kalusteiden keskinäiseen sopivuuteen. Ei kannata haalia liikaa irrallisia näyttäviä elementtejä vaan yrittää löytää pari punaista lankaa, jonka varaan sisustus, sen tyyli ja värimaailma rakentuvat.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-3

Sopivasti puuta ja ruskeaa siellä täällä, vastaavasti metallia ja kiiltoa myös tasapainoisesti ripoteltuina ja riittävän kokoisina elementteinä. Näillä lähtökohdilla asiat ja esineet saavat sisustuksessa arvoisensa aseman.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-4

Elegantit nahkatuolit saavat maalaishenkisistä yksityiskohdista hyvän lisän. Esimerkiksi makuuhuoneen olohuoneesta erottava liukuovi tuo helposti mieleen vanhan tallin tai navetan oven metallisina liukulistoineen.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-5

Keittiössä raikkaan tuulahdukseen valkoiseen värimaailmaan tuo välitilaan laitettu koivutapetti, joka yhdistyy samalla hauskasti metallinharmaisiin jakkaroihin ja jääkaappiiin.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-6

Lasipinta välitilassa tuo sopivaa kiiltoa ja korostaa valoa, jota tulviikin tähän asuntoon paljon suurista ikkunoista.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-7

Parvekkeella kelpaa ihastella avautuvaa kaupunkimaisemaa ja merinäkymää. Säilytyskorit ja muut pienet sisustusesineet luovat kodikkaan tunnelman ja tarjoavat myös käytännön hyötyjä.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-8

Moderni mustavalkoinen värimaailma korostuu makuuhuoneen puolella.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-9

Sängyn alle kätkeytyy kätevästi pientä säilytystilaa. Huomaa myös pienet ikkunat sängyn vierellä. Korotuksen ansiosta voit ihastella maisemaa suoraan sängystä eivätkä ikkunat jää vain pelkiksi valopilkuiksi.

kevyt-ja-tasapainoinen-sisustus-10

Kylpyhuoneen tyylikäs harmaa laatta on saanut kaverikseen luonnollista rottinkia ja kaislamattotyyliä. Kokonaisuutena ihanan kodikas ja sopivan moderni koti tarjoten kuitenkin samalla raffeja yksityiskohtia ja aitoa tunnelmaa.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke