Search
Close this search box.

Kiiltäviä pintoja ja luksusta

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-1

Tästä asunnosta ei puutu kiiltoa tai tyyliä. Marmorilattiat läpi asunnon, laadukkaat materiaalit ja hillitty mustavalkoinen sisustus täydentyy tarkkaan harkituista yksityiskohdista, seinälistoista sekä kattoon tehdyistä syvennyksistä, joihin on integroitu myös valaistusta. Asunnon suunnittelusta on vastannut The Elegant sisustustoimisto.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-2

Olohuoneessa yleisvalaistuksesta pitävät huolen kattoon upotetut spotit sekä näyttävä korotus sohvaryhmän yläpuolella. Kaiken keskellä kiemurtelevä sormusmainen ”kattokruunu” antaa viimeisen silauksen.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-3

Myös seinät ja kattopinnat ovat saaneet upean käsittelyn. Harmaan eri sävyt ja tekstuurit herättävät seinät eloon ja tuovat tiloihin syvyyttä.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-4

Paksu verhokangas pehmentää tilan tunnelmaa ja lisää kodikkuutta. Sohvalla koristetyynyjen kuosi mukailee sisustuksen muita ratkaisuita kuten takaseinän hyllykköä.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-5

Nahkarahit viimeistelevät tilan elegantin tunnelman.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-6

Keittiössä syntyy vaikutelma viiden tähden hotellista. Kaikki näyttää tarkkaan harkitulta ja viimeistellyltä.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-7 luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-8

Huomattavan suuressa roolissa sisustuksen kannalta ovat seinä- ja kattopintojen materiaalit sekä värisävyt. Vaikka tässä tilassa materiaalit ovatkin sieltä kalliimmasta päästä, voi toteutuksessa käyttää edullisempiakin tuotteita luodakseen tilaan luksusta.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-9 luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-10

Sisustuksessa on koko ajan tietty rytmi ja yksityiskohdat yhdistyvät tilasta toiseen.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-11 luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-12

Makuuhuoneessa verhojen kerrostus tuo hotellimaista vaikutelmaa. Niillä saa samalla näkösuojaa ja tarpeen tullen myös pimennettyä tilan kokonaan.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-13

Kylpyhuoneessa iso musta laatta tekee tilasta minimalistisen tyylikkään. Peilin reunuksia kiertävä led-valo antaa hyvää yleisvaloa kattovalaistuksen kanssa.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-14

Todella upeasti viimeistelty kokonaisuus, jota kelpaa ihastella. Tätä soveltamalla voi omaankin kotiin tuoda uudenlaista tyyliä. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää juuri seinien ja kattojen viimeistelyyn sekä niihin liitettäviin valaistusratkaisuihin.

Kuvat thee-id.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke