Kiiltäviä pintoja ja luksusta

5.9.2015

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-1

Tästä asunnosta ei puutu kiiltoa tai tyyliä. Marmorilattiat läpi asunnon, laadukkaat materiaalit ja hillitty mustavalkoinen sisustus täydentyy tarkkaan harkituista yksityiskohdista, seinälistoista sekä kattoon tehdyistä syvennyksistä, joihin on integroitu myös valaistusta. Asunnon suunnittelusta on vastannut The Elegant sisustustoimisto.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-2

Olohuoneessa yleisvalaistuksesta pitävät huolen kattoon upotetut spotit sekä näyttävä korotus sohvaryhmän yläpuolella. Kaiken keskellä kiemurtelevä sormusmainen ”kattokruunu” antaa viimeisen silauksen.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-3

Myös seinät ja kattopinnat ovat saaneet upean käsittelyn. Harmaan eri sävyt ja tekstuurit herättävät seinät eloon ja tuovat tiloihin syvyyttä.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-4

Paksu verhokangas pehmentää tilan tunnelmaa ja lisää kodikkuutta. Sohvalla koristetyynyjen kuosi mukailee sisustuksen muita ratkaisuita kuten takaseinän hyllykköä.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-5

Nahkarahit viimeistelevät tilan elegantin tunnelman.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-6

Keittiössä syntyy vaikutelma viiden tähden hotellista. Kaikki näyttää tarkkaan harkitulta ja viimeistellyltä.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-7 luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-8

Huomattavan suuressa roolissa sisustuksen kannalta ovat seinä- ja kattopintojen materiaalit sekä värisävyt. Vaikka tässä tilassa materiaalit ovatkin sieltä kalliimmasta päästä, voi toteutuksessa käyttää edullisempiakin tuotteita luodakseen tilaan luksusta.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-9 luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-10

Sisustuksessa on koko ajan tietty rytmi ja yksityiskohdat yhdistyvät tilasta toiseen.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-11 luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-12

Makuuhuoneessa verhojen kerrostus tuo hotellimaista vaikutelmaa. Niillä saa samalla näkösuojaa ja tarpeen tullen myös pimennettyä tilan kokonaan.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-13

Kylpyhuoneessa iso musta laatta tekee tilasta minimalistisen tyylikkään. Peilin reunuksia kiertävä led-valo antaa hyvää yleisvaloa kattovalaistuksen kanssa.

luksusta-ja-kiiltavia-pintoja-14

Todella upeasti viimeistelty kokonaisuus, jota kelpaa ihastella. Tätä soveltamalla voi omaankin kotiin tuoda uudenlaista tyyliä. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää juuri seinien ja kattojen viimeistelyyn sekä niihin liitettäviin valaistusratkaisuihin.

Kuvat thee-id.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.