Search
Close this search box.

Kippari

honka-kippari1

Mäntyharjun loma-asuntomessuillakin esillä ollut Kippari on Hongan lomakotimallistoon kuuluva 78 neliön kokoinen tyylikäs lomakoti, joka sopii loistavasti suomalaiseen järvimaisemaan.

honka-kippari2

Useat suuret lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat yhdistävät sisätilat ympäröivään luontoon. Tässä kelpaa nauttia kesän grilliherkuista ystävien ja sukulaisten kesken.

honka-kippari3

Rennon skandinaavisen ilmeen viimeistelee tilan keskelle sijoittuva takka, joka jakaa ja rauhoittaa tilan toimintoja.

honka-kippari6

Luonnonvalo ja lasien takaa avautuva järvimaisema hivelevät silmää kerta toisensa jälkeen. Illan hämärtyessä terassin ja pihan ulkovalaisimet tekevät ihmeitä ja tarjoavat ihasteltavaa läpi yön.

honka-kippari4

Yhteiselo korostuu avoimessa tilasuunnittelussa. Huoneita ei ole rajattu liialti, mutta jokaiselle nukkujalle löytyy siltä oma rauhaisa paikkansa. Valkoinen kerrossänky sopii upeasti tilan tunnelmaan ja tarjoaa tietenkin hyvin nukkumapaikkoja.

honka-kippari5

Sauna ei jätä ketään kylmäksi. Näkymä suoraan järvelle ja upea tumma laudepuu tekevät saunasta elegantin, mutta silti kodikkaan eikä liian modernin. Tarkempia tietoja Kipparista löydät Honka -verkkosivuilta.

Kuvat honka.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke