Kippari

18.2.2013

honka-kippari1

Mäntyharjun loma-asuntomessuillakin esillä ollut Kippari on Hongan lomakotimallistoon kuuluva 78 neliön kokoinen tyylikäs lomakoti, joka sopii loistavasti suomalaiseen järvimaisemaan.

honka-kippari2

Useat suuret lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat yhdistävät sisätilat ympäröivään luontoon. Tässä kelpaa nauttia kesän grilliherkuista ystävien ja sukulaisten kesken.

honka-kippari3

Rennon skandinaavisen ilmeen viimeistelee tilan keskelle sijoittuva takka, joka jakaa ja rauhoittaa tilan toimintoja.

honka-kippari6

Luonnonvalo ja lasien takaa avautuva järvimaisema hivelevät silmää kerta toisensa jälkeen. Illan hämärtyessä terassin ja pihan ulkovalaisimet tekevät ihmeitä ja tarjoavat ihasteltavaa läpi yön.

honka-kippari4

Yhteiselo korostuu avoimessa tilasuunnittelussa. Huoneita ei ole rajattu liialti, mutta jokaiselle nukkujalle löytyy siltä oma rauhaisa paikkansa. Valkoinen kerrossänky sopii upeasti tilan tunnelmaan ja tarjoaa tietenkin hyvin nukkumapaikkoja.

honka-kippari5

Sauna ei jätä ketään kylmäksi. Näkymä suoraan järvelle ja upea tumma laudepuu tekevät saunasta elegantin, mutta silti kodikkaan eikä liian modernin. Tarkempia tietoja Kipparista löydät Honka -verkkosivuilta.

Kuvat honka.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.