Klubiravintola kuin maalarin työpaja

pracownia-club1

Karina Wiciakin suunnittelema Pracownia klubiravintola tarjoaa todella omaleimaisen ympäristön illanviettoon ja ruokailuun. Kuten kuvista näkyy inspiraatiota tilan suunnittelulle on haettu taidemaalarin työtilasta. Suuret lattiasta kattoon ulottuvat siveltimet rytmittävät ja hauskuuttavat tilan ilmettä.

pracownia-club2

Maaliroiskeita näkyy siellä täällä, aivan kuten taitelijan työssä yleensäkin.

pracownia-club3

Valkoiset ”maaliämpärit” muodostavat viihtyisiä istuinnurkkauksia. Valaistuksessa ja pöytätasoissa on käytetty kirkasta ja ilmavaa lasia.

pracownia-club4

Ja sama linja näkyy tietenkin myös wc-tiloissa. Kerrassaan mainio kokonaisuus, joka saa väkisinkin hymyn suupielille. Tarkemmin tilaan voit tutustua designtoimisto WamHousen verkkosivuilla.

Kuvat wamhouse.pl

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.