Kodikas ja valoisa sisustus pienillä tasovaihteluilla

15.4.2016

sydney-koti-keittio

Australiassa, Sydneyn maisemissa sijaitsee tämä ihanan valoisa koti, jonka moderniin valkoiseen ilmeeseen tuo lämpöä ja kodikkuutta puiset kalusteet, marmoripinnat sekä syvyysvaikutelmaa luovat muutamien askelmien korkuiset tasovaihtelut tilojen välillä. Kohteen myynti-ilmoitus löytyy täältä.

sydney-koti-askelmat

Harmaa, valkoinen ja lämmin puu muodostavat yhdessä toimivan ja elegantin yhdistelmän, joille eloa antavat pintojen erilaiset tekstuurit.

sydney-koti-ruokailutila

Pyöreän puisen ruokapöydän ympäriltä löytyvät aina tyylikkäät Eames DAW tuolit.

sydney-koti-ruokaryhma

Hauskat lattiavalaisimet tuovat koristeellisuutta ja tietenkin myös valoa tilaan. Mielenkiintoinen ratkaisu löytyy tilan seinältä, joka on peitetty kokonaan peilille. Se heijastaa tilaan valoa sekä lisää syvyyttä.

sydney-koti-olohuone

Keittiön toisesta päästä löytyy viihtyisä olohuonenurkkaus, jossa harmaat sohvat ovat saaneet kaverikseen ihania tekstiileitä.

sydney-koti-oleskelutila

Olohuoneen takaa avautuu näkymät omalle viihtyisälle terassille. Huomaa myös katossa olevat ikkunaraot, joiden ansiosta tilaan tulee todella runsaasti valoa.

sydney-koti-valoisuus

Talon persoonallinen arkkitehtuuri tarjoaa näkymiä huoneista ympäri taloa sekä suoraan pihalle. Näin sisustukset yhdistyvät saumattomasti toisiinsa avartaen samalla kokonaisvaikutelmaa.

sydney-koti-makuuhuone

Makuuhuoneesta pääsee pariovien kautta nautiskelemaan auringonpaisteesta omalle parvekkeelle.

sydney-koti-kylpyhuone

Moderni kylpyhuone ja viihtyisä terassi ovat luonnollista jatkumoa sisustuksen tyylille ja värimaailmalle. Todella viehättävä ja kotoisa kokonaisuus, josta paistaa esiin myös häivähdys skandinaavista tyyliä.

sydney-koti-terassi

Kuvat realestate.com.au

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.