Search
Close this search box.

Kodikas ja valoisa sisustus pienillä tasovaihteluilla

sydney-koti-keittio

Australiassa, Sydneyn maisemissa sijaitsee tämä ihanan valoisa koti, jonka moderniin valkoiseen ilmeeseen tuo lämpöä ja kodikkuutta puiset kalusteet, marmoripinnat sekä syvyysvaikutelmaa luovat muutamien askelmien korkuiset tasovaihtelut tilojen välillä. Kohteen myynti-ilmoitus löytyy täältä.

sydney-koti-askelmat

Harmaa, valkoinen ja lämmin puu muodostavat yhdessä toimivan ja elegantin yhdistelmän, joille eloa antavat pintojen erilaiset tekstuurit.

sydney-koti-ruokailutila

Pyöreän puisen ruokapöydän ympäriltä löytyvät aina tyylikkäät Eames DAW tuolit.

sydney-koti-ruokaryhma

Hauskat lattiavalaisimet tuovat koristeellisuutta ja tietenkin myös valoa tilaan. Mielenkiintoinen ratkaisu löytyy tilan seinältä, joka on peitetty kokonaan peilille. Se heijastaa tilaan valoa sekä lisää syvyyttä.

sydney-koti-olohuone

Keittiön toisesta päästä löytyy viihtyisä olohuonenurkkaus, jossa harmaat sohvat ovat saaneet kaverikseen ihania tekstiileitä.

sydney-koti-oleskelutila

Olohuoneen takaa avautuu näkymät omalle viihtyisälle terassille. Huomaa myös katossa olevat ikkunaraot, joiden ansiosta tilaan tulee todella runsaasti valoa.

sydney-koti-valoisuus

Talon persoonallinen arkkitehtuuri tarjoaa näkymiä huoneista ympäri taloa sekä suoraan pihalle. Näin sisustukset yhdistyvät saumattomasti toisiinsa avartaen samalla kokonaisvaikutelmaa.

sydney-koti-makuuhuone

Makuuhuoneesta pääsee pariovien kautta nautiskelemaan auringonpaisteesta omalle parvekkeelle.

sydney-koti-kylpyhuone

Moderni kylpyhuone ja viihtyisä terassi ovat luonnollista jatkumoa sisustuksen tyylille ja värimaailmalle. Todella viehättävä ja kotoisa kokonaisuus, josta paistaa esiin myös häivähdys skandinaavista tyyliä.

sydney-koti-terassi

Kuvat realestate.com.au

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Polttopuiden ja puuhommien tekeminen sujuu paremmin sekä turvallisemmin laadukkailla Fiskarsin valmistamilla kirveillä.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson