Kodikas kolmio

olohuone-kolmio-sisustus

Tämä Helsingin Toukolassa myynnissä oleva kolmio hurmaa kodikkaalla tunnelmallaan, jonka viimeistelee upeat valkoiseksi maalatut puulattiat.  Asuntoon on tehty kattava remontti v. 2008, minkä yhteydessä on uusittu myös keittiö ja kodinkoneet. Kohteen myynti-ilmoitus löytyy täältä.

sisustus-kolmio-sisustus

Puiset vanhat huonekalut luovat sisustukseen ainutlaatuisen tunnelman. Puun eri sävyt yhdessä tasapainoisen mustavalkoisen yleisilmeen kanssa muodostavat miellyttävän harmonisen kokonaisuuden, jota on elävöitetty kauniilla yksityiskohdilla.

ruokailu-kolmio-sisustus

Ruokapöytä sijaitsee keittiön ja olouhuoneen välissä, joka jakaa samalla tilat toisistaan, estämättä kuitenkaan kokonaan kulkua tilojen välillä.

keittio-kolmio-sisustus

Keittiössä puun väriset pöytätasot sekä lämpöä ja kodikkuutta valkoisen rinnalle. Keittiössä vallitsee kodikkaan rento tunnelma, johon kauniin lisänsä tuo mm. ikkunalaudalla komeileva koristeellinen lyhty.

makuuhuone-kolmio-sisustus

Rentous jatkuu myös makuuhuoneen puolelle. Esineille löytyy omat paikkansa, mutta ne eivät näytä liian tarkkaan sijoitetuilta.

lastenhuone-kolmio-sisustus

Kalusteet luovat kodin ainutlaatuisen tunnelman, jota on täydennetty sisustukseen sopivilla yksityiskohdilla. Punoskorit, paperivalaisimet ja niiden rinnalla kontrastia tuovat metalliset jakkarat tekevät kokonaisuudesta varsin mielenkiintoisen.

Kuvat Krista Keltanen