Kodikas sekoitus puuta ja valkoisia pintoja

9.8.2016

puu-valkoinen-sisustus-keittio

Klassinen 1920-luvun tyyli näkyy vielä voimakkaasti tässä herttaisessa Göteborgissa sijaitsevassa 37 neliöisessä kodissa (myynnissä Stadshem -sivustolla), josta löytyy mm. viihtyisä keittiö täynnä upeita yksityiskohtia. Taittuvan puisen ruokapöydän äärellä valkoiset pinnatuolit ja pöydän yläpuolella kaunis riippuvalaisin yhdistyvät upeasti valkoiseen värimaailmaan..

puu-valkoinen-sisustus-keittio-tyyli

Keittiökaappien ovissa on historian havinaa ja upeaa kontrastia valkoisen sekä puun rinnalle tuo mustat vesiputket seinällä. Huomaa myös retromainen pallokuvioinen tapetti seinällä. Helposti suunnattavilla Work Lamp de Lux seinävalaisimilla taas on tuotu lisää työskentelyvaloa tilaan.

puu-valkoinen-sisustus-keittio-string-hylly

Valkoiselle seinälle sopii täydellisesti valkoinen String -hyllykkö ruokakirjoille, astioille ja koriste-esineille.

puu-valkoinen-sisustus-eteinen

Viherkasvit monessa eri tasossa ja tilassa tuovat kodikkuutta ja luonnonläheisyyttä kokonaisuuteen. Graafinen House Doctorin Block -matto eteistilassa antaa myös oman vivahteensa hempeän puun ja valkoisen rinnalle.

puu-valkoinen-sisustus-olohuone

Makuuhuone ja olohuone yhdistyvät samaksi tilaksi. Säilytyksessä apuna toimivat valkoinen String hyllykokonaisuudet ja sohvapöydän virkaa hoitaa suosittu Hayn tarjotinpöytä.

puu-valkoinen-sisustus-olohuone-sailytys

Kuvat stadshem.se / Jonas Berg

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.