Search
Close this search box.

Kodikasta tunnelmaa yksiössä

kodikas-sisustus-1

Tässä 44 neliön kokoisessa yksikössä on kodikas tunnelma, mikä syntyy pitkälti näyttäväistä ja rohkeista sisustusratkaisuista sekä seinäpintoja koristavista tapeteista. Asunto löytyi Alvhemin kohteista.

kodikas-sisustus-2

Ruudukkokuvioinen tapetti muistuttaa yllättävän paljon Burberryn tyylikästä ruskeaa kuosia. Tässä se on hempeän vaaleanruskeana erittäin toimiva osa olohuoneen sisustusta, joka toimii samalla myös työ- ja makuuhuoneena.

kodikas-sisustus-3

Keittiön seinässä tiilimäinen kuosi yhdistyy hauskasti valkoisen lautalattian kanssa.

kodikas-sisustus-4

Toisella seinustalla onkin sitten tummempi harmaa ison mietelausahduksen kera. Puiset tuolit rytmittävät kivasti pyöreää ruokapöytää, jonka toiselta puolelta löytyy myös leveämpi valkoinen puupenkki.

kodikas-sisustus-5

Taulukehykset, lehtipinot, viherkasvi ja lattiavalaisin luovat vaikutelman rennosta tunnelmasta. Kevyt metallirakenteinen sohvapöytä sopii hyvin tilan sisustukseen ja tyyliin. Tyylinsä puolesta siinä on myös jotain samaa kuin mustissa taulukehyksissä.

kodikas-sisustus-6

Työpiste on mainiosti ratkaistu kokonaisuus. Hyllytasoja pystyy helposti lisäämään uusia sekä säätämään niiden korkeutta. Työpisteen kruuna iso musta pöytävalaisin sekä Eames tuoli.

kodikas-sisustus-7

Pyöreä nahkaremmin varassa roikkuva peili viestii sisustuksen tunnelmaa. Seinään kiinnitetty lipasto jättää lattiatilaa vapaaksi ja saa lipaston ikään kuin leijumaan ilmassa, helpottaen samalla myös siivouspuuhia.

kodikas-sisustus-8 kodikas-sisustus-9

Valkoinen marmoritaso keittiössä toimii mainiosti valkoisten kaapinovien kanssa.

kodikas-sisustus-10

Riittävästä valaistuksesta pitävät huolen seinälle asennetut kaksi suunnattavaa kohdevalaisinta. Huikea ja tyylikäs kokonaisuus, jossa on uniikkia meininkiä sekä rohkeita sisustusratkaisuita.

Kuvat alvhemmakleri.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke