Kodikasta tunnelmaa yksiössä

kodikas-sisustus-1

Tässä 44 neliön kokoisessa yksikössä on kodikas tunnelma, mikä syntyy pitkälti näyttäväistä ja rohkeista sisustusratkaisuista sekä seinäpintoja koristavista tapeteista. Asunto löytyi Alvhemin kohteista.

kodikas-sisustus-2

Ruudukkokuvioinen tapetti muistuttaa yllättävän paljon Burberryn tyylikästä ruskeaa kuosia. Tässä se on hempeän vaaleanruskeana erittäin toimiva osa olohuoneen sisustusta, joka toimii samalla myös työ- ja makuuhuoneena.

kodikas-sisustus-3

Keittiön seinässä tiilimäinen kuosi yhdistyy hauskasti valkoisen lautalattian kanssa.

kodikas-sisustus-4

Toisella seinustalla onkin sitten tummempi harmaa ison mietelausahduksen kera. Puiset tuolit rytmittävät kivasti pyöreää ruokapöytää, jonka toiselta puolelta löytyy myös leveämpi valkoinen puupenkki.

kodikas-sisustus-5

Taulukehykset, lehtipinot, viherkasvi ja lattiavalaisin luovat vaikutelman rennosta tunnelmasta. Kevyt metallirakenteinen sohvapöytä sopii hyvin tilan sisustukseen ja tyyliin. Tyylinsä puolesta siinä on myös jotain samaa kuin mustissa taulukehyksissä.

kodikas-sisustus-6

Työpiste on mainiosti ratkaistu kokonaisuus. Hyllytasoja pystyy helposti lisäämään uusia sekä säätämään niiden korkeutta. Työpisteen kruuna iso musta pöytävalaisin sekä Eames tuoli.

kodikas-sisustus-7

Pyöreä nahkaremmin varassa roikkuva peili viestii sisustuksen tunnelmaa. Seinään kiinnitetty lipasto jättää lattiatilaa vapaaksi ja saa lipaston ikään kuin leijumaan ilmassa, helpottaen samalla myös siivouspuuhia.

kodikas-sisustus-8 kodikas-sisustus-9

Valkoinen marmoritaso keittiössä toimii mainiosti valkoisten kaapinovien kanssa.

kodikas-sisustus-10

Riittävästä valaistuksesta pitävät huolen seinälle asennetut kaksi suunnattavaa kohdevalaisinta. Huikea ja tyylikäs kokonaisuus, jossa on uniikkia meininkiä sekä rohkeita sisustusratkaisuita.

Kuvat alvhemmakleri.se