Kodikasta tunnelmaa yksiössä

22.9.2015

kodikas-sisustus-1

Tässä 44 neliön kokoisessa yksikössä on kodikas tunnelma, mikä syntyy pitkälti näyttäväistä ja rohkeista sisustusratkaisuista sekä seinäpintoja koristavista tapeteista. Asunto löytyi Alvhemin kohteista.

kodikas-sisustus-2

Ruudukkokuvioinen tapetti muistuttaa yllättävän paljon Burberryn tyylikästä ruskeaa kuosia. Tässä se on hempeän vaaleanruskeana erittäin toimiva osa olohuoneen sisustusta, joka toimii samalla myös työ- ja makuuhuoneena.

kodikas-sisustus-3

Keittiön seinässä tiilimäinen kuosi yhdistyy hauskasti valkoisen lautalattian kanssa.

kodikas-sisustus-4

Toisella seinustalla onkin sitten tummempi harmaa ison mietelausahduksen kera. Puiset tuolit rytmittävät kivasti pyöreää ruokapöytää, jonka toiselta puolelta löytyy myös leveämpi valkoinen puupenkki.

kodikas-sisustus-5

Taulukehykset, lehtipinot, viherkasvi ja lattiavalaisin luovat vaikutelman rennosta tunnelmasta. Kevyt metallirakenteinen sohvapöytä sopii hyvin tilan sisustukseen ja tyyliin. Tyylinsä puolesta siinä on myös jotain samaa kuin mustissa taulukehyksissä.

kodikas-sisustus-6

Työpiste on mainiosti ratkaistu kokonaisuus. Hyllytasoja pystyy helposti lisäämään uusia sekä säätämään niiden korkeutta. Työpisteen kruuna iso musta pöytävalaisin sekä Eames tuoli.

kodikas-sisustus-7

Pyöreä nahkaremmin varassa roikkuva peili viestii sisustuksen tunnelmaa. Seinään kiinnitetty lipasto jättää lattiatilaa vapaaksi ja saa lipaston ikään kuin leijumaan ilmassa, helpottaen samalla myös siivouspuuhia.

kodikas-sisustus-8 kodikas-sisustus-9

Valkoinen marmoritaso keittiössä toimii mainiosti valkoisten kaapinovien kanssa.

kodikas-sisustus-10

Riittävästä valaistuksesta pitävät huolen seinälle asennetut kaksi suunnattavaa kohdevalaisinta. Huikea ja tyylikäs kokonaisuus, jossa on uniikkia meininkiä sekä rohkeita sisustusratkaisuita.

Kuvat alvhemmakleri.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.