Kodikkaasti mustavalkoinen

26.9.2012

Tämä kompakti pieni koti kylpee valossa. Vaaleat pinnat pitävät huolen, että vähäinen neliömäärä ei käy ahtaaksi ja tukkoisaksi. Vaaleansävyinen puulattia tuo tilaan luonnoläheisyyttä kaiken valkoisuuden keskellä.

Harmaat ja mustat yksityiskohdat tekstiileissä ja sisustustuotteissa antavat sopivaa kontrastia. Yleisvalaistuksesta pitävät huolen kattoon upotetut spotit.

Olohuonenurkkaus täyttyy mustavalkoisista tauluista, jotka epäsymmetrisesti sijoiteltuina rytmittävät tilan ilmettä eivätkä tee siitä liian harkitun näköistä. Rento puupenkki seinustalla tarjoaa hyvän tason pienille säilytyskalusteilla ja irtaimistolle.

Sänky sijaitsee omassa viihtyisässä sopessaan. Lukuvalona toimii katosta rennosti roikkuva riippuvalaisin. Seinään kiinnitetty taso toimii mainiona työtasona, sen saanee myös tarpeen tullen laskettua alas pois tieltä.

Kaareva seinusta rikkoo hyvin kokonaisuutta. Printit ja julisteet tuovat kodikkuutta, samoin lasimaljassa vettä imeskelevä viherkasvi. Yksinkertaista, melko minimalistista, mutta silti hyvin kodikasta ja tunnelmallista.

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.