Search
Close this search box.

Kodikkaasti sisustettu yksiö

Kodikkaasti ja persoonallisesti sisustettu yksiö, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi. Korkealle seinustalle sijoitetut hyllyköt tarjoavat kätevää säilytystilaa eivätkä avohyllyinä syö liikaa tilavaikutelmaa.

Oleilutilaan on sijoitettu vierasvuoteenakin toimiva rento sohva. Seinää koristaa eri kokoiset kehykset, jotka kätkevät sisäänsä muistoja menneiltä vuosilta.

Nukkumatila on rajottu koko huoneen korkuisella verholla ja näin unisopen saa kätevästi piiloon tilanteen niin vaatiessa. Seinäsyvennyksestä löytyy kompakti tila työskentelyä varten, jota ympäröi tarpeellinen hyllytila.

Keittiössä on hauska retrohenkinen laattaseinä. Valkoista kokonaisvaikutelmaa tehostavat mustat yksityiskohdat. Ruokapöydän ympäriltä löytyy jokaiselle mieleisensä tuoli. Erilaiset tuolit luovatkin ilmeestä hauskan ja mielenkiintoisen.

Keittiöstä tuttu ilme jatkuu kylpyhuoneen puolella, joka kaikessa mustavalkoisuudessaan näyttää oikein viihtyisältä.

Pienetkin väriläiskät kylpyhuoneen pelkistetyssä värimaailmassa tulevat voimakkaasti esiin. Lisää kuvia asunnosta voit katsoa täältä.

Via desiretoinspire.net

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke