Kodikkaasti sisustettu yksiö

21.4.2012

Kodikkaasti ja persoonallisesti sisustettu yksiö, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi. Korkealle seinustalle sijoitetut hyllyköt tarjoavat kätevää säilytystilaa eivätkä avohyllyinä syö liikaa tilavaikutelmaa.

Oleilutilaan on sijoitettu vierasvuoteenakin toimiva rento sohva. Seinää koristaa eri kokoiset kehykset, jotka kätkevät sisäänsä muistoja menneiltä vuosilta.

Nukkumatila on rajottu koko huoneen korkuisella verholla ja näin unisopen saa kätevästi piiloon tilanteen niin vaatiessa. Seinäsyvennyksestä löytyy kompakti tila työskentelyä varten, jota ympäröi tarpeellinen hyllytila.

Keittiössä on hauska retrohenkinen laattaseinä. Valkoista kokonaisvaikutelmaa tehostavat mustat yksityiskohdat. Ruokapöydän ympäriltä löytyy jokaiselle mieleisensä tuoli. Erilaiset tuolit luovatkin ilmeestä hauskan ja mielenkiintoisen.

Keittiöstä tuttu ilme jatkuu kylpyhuoneen puolella, joka kaikessa mustavalkoisuudessaan näyttää oikein viihtyisältä.

Pienetkin väriläiskät kylpyhuoneen pelkistetyssä värimaailmassa tulevat voimakkaasti esiin. Lisää kuvia asunnosta voit katsoa täältä.

Via desiretoinspire.net

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.