Kodikkaasti valkoinen

turku-karsamaki-omakotitalo-1

Etuovi.com -palvelussa myynnissä oleva kohde löytyy Kärsämäeltä, Turusta. Tämä vuonna 1937 rakennettu omakotitalo kätkee sisällään romanttisen valkoisen unelman, josta ei puutu valoa. Huolimatta valkoisen hallitsemasta ilmeestä tästä kodista löytyy sitä jotain lämmintä tunnelmaa ja vanhan talon henkeä.

turku-karsamaki-omakotitalo-2

Keittiössä valkoinen ympäristö helpottaa tilan valaistuksen kanssa ja ikkunasta tuleva jo vähäinenkin luonnonvalo herättää keittiön henkiin heti aamutuimaan. Rosteriset kodinkoneet, harmahtavat seinälaatat ja mustat pöytätasot luovat hyvän kontrastin tilaan.

turku-karsamaki-omakotitalo-5

Keittiön ja olohuoneen välistä löytyy tumma kiviseinä, joka erottaa samalla eteisen olohuoneesta. Tämä selkeä oma tumma elementti toimii mainiona tilanjakajana näillä kolmemelle tilalle. Tummaa seinää tukemaan on tilaan tuotu myös tumma matto ja harmaat kynttilänjalat. Tummia värejä sitoo yhteen myös portaikon mustat askelmat.

turku-karsamaki-omakotitalo-4

Sisustuksesta löytyy hauskoja ja selkeitä yksityiskohtia, jotka luovat paitsi kodikasta tunnelmaa, sitovat myös eri huoneet toisiinsa.

turku-karsamaki-omakotitalo-3

Olohuoneen kalustus on yksinkertaisen selkeä. Suuret sohvat, piano ja tv-taso ovat kukin oma selkeä elementti tilassa. Irralliset designtuolit liikkuvat tilassa tarpeen mukaan ja tarjoavat tarpeellista istumatilaa isomman porukan kesken.

turku-karsamaki-omakotitalo-6

Kellarikerroksesta löytyy oleskelutila sekä saunatilat Valkoisen, harmaan ja mustan seurana puunväriseksi jätetty katto toimii loistavana vastapainona. Seinien betonirappaus antaa ilmeeseen sopivasti asennetta ja kovuutta.

turku-karsamaki-omakotitalo-7

Sauna on mukavan intiimi ja siellä pystyy käpertymään moneen asentoon. Tumma kiviseinä luo tilaan hämyistä tunnelmaa, aivan kuten saunaan sopiikin. Kaikki tiedot ja kuvat kohteesta löydät Etuovesta.

Kuvat etuovi.com