Search
Close this search box.

Kodikkaasti valkoinen

turku-karsamaki-omakotitalo-1

Etuovi.com -palvelussa myynnissä oleva kohde löytyy Kärsämäeltä, Turusta. Tämä vuonna 1937 rakennettu omakotitalo kätkee sisällään romanttisen valkoisen unelman, josta ei puutu valoa. Huolimatta valkoisen hallitsemasta ilmeestä tästä kodista löytyy sitä jotain lämmintä tunnelmaa ja vanhan talon henkeä.

turku-karsamaki-omakotitalo-2

Keittiössä valkoinen ympäristö helpottaa tilan valaistuksen kanssa ja ikkunasta tuleva jo vähäinenkin luonnonvalo herättää keittiön henkiin heti aamutuimaan. Rosteriset kodinkoneet, harmahtavat seinälaatat ja mustat pöytätasot luovat hyvän kontrastin tilaan.

turku-karsamaki-omakotitalo-5

Keittiön ja olohuoneen välistä löytyy tumma kiviseinä, joka erottaa samalla eteisen olohuoneesta. Tämä selkeä oma tumma elementti toimii mainiona tilanjakajana näillä kolmemelle tilalle. Tummaa seinää tukemaan on tilaan tuotu myös tumma matto ja harmaat kynttilänjalat. Tummia värejä sitoo yhteen myös portaikon mustat askelmat.

turku-karsamaki-omakotitalo-4

Sisustuksesta löytyy hauskoja ja selkeitä yksityiskohtia, jotka luovat paitsi kodikasta tunnelmaa, sitovat myös eri huoneet toisiinsa.

turku-karsamaki-omakotitalo-3

Olohuoneen kalustus on yksinkertaisen selkeä. Suuret sohvat, piano ja tv-taso ovat kukin oma selkeä elementti tilassa. Irralliset designtuolit liikkuvat tilassa tarpeen mukaan ja tarjoavat tarpeellista istumatilaa isomman porukan kesken.

turku-karsamaki-omakotitalo-6

Kellarikerroksesta löytyy oleskelutila sekä saunatilat Valkoisen, harmaan ja mustan seurana puunväriseksi jätetty katto toimii loistavana vastapainona. Seinien betonirappaus antaa ilmeeseen sopivasti asennetta ja kovuutta.

turku-karsamaki-omakotitalo-7

Sauna on mukavan intiimi ja siellä pystyy käpertymään moneen asentoon. Tumma kiviseinä luo tilaan hämyistä tunnelmaa, aivan kuten saunaan sopiikin. Kaikki tiedot ja kuvat kohteesta löydät Etuovesta.

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke