Kodikkaita yksityiskohtia

asunto-puuta-ja-valkoista

Muutaman askeleen korkeusvaihtelu olohuoneesta ruokailutilaan, lämmin puulattia ja muut yksityiskohdat luovat tähän 75 neliön kokoiseen asuntoon upean omaleimaisen tunnelman. Persoonallisen rento, mutta huoliteltu sisustus antaa mielenkiintoiselle pohjaratkaisulle vielä näyttävän viimeistelyn. Kohde löytyy myynnistä Alvhem -sivuilta.

askelmat-olohuoneeseen-puuta-ja-valkoista

Vanha kaakeliuuni olohuoneen nurkkauksessa henkii talon alkuperäistä tunnelmaa ja yhdistyy toimivasti rentoon sisustukseen.

olohuone-puuta-ja-valkoista

Puualattialla olohuoneen keskellä tilaa rytmittää graafinen räsymatto, jossa on sekä tyyliä että rentoa ilmettä. Lämpimät tekstiilit yhdessä puisten kalusteiden kanssa muodostavat toimivan kokonaisuuden sisustukselle.

ruokailutila-puuta-ja-valkoista

Pari askelmaa ylemäpänä sijaitsevasta avarasta ruokailutilasta löytyy myös takka, joka viimeistelee ruokailuhetken tunnelman. Takaseinään jätetty aukko paljastaa upeasta talon tiiliverhoilun ja tuo samalla kauniin yksityiskohdan tilaan.

ruokailutilta-puuta-ja-valkoistaruokapoyta-puuta-ja-valkoista

Ruokapöydän ympäriltä löytyy erilaisia tuoleja mikä tuo kivaa rentoutta kokonaisuuteen.

makuuhuone-sisustus-puuta-ja-valkoista

Sama meininki ja tunnelma jatkuvat myös makuuhuoneen puolella, jossa ihana keltainen retrohenkinen päiväpeite antaa kauniin piristisruiskeen sisustukselle.

makuuhuone-puuta-ja-valkoista

Makuuhuoneesta löytyy myös asunnon kolmas takka.

keittio-puuta-ja-valkoista

Keittiössä on hauska sekoitus vanhaa ja toiminnallista uutta.

eteistila-puuta-ja-valkoista

Eteisen laattalattia antaa hauskan graafisen yksityiskohdan. Se on myös käytännöllinen valinta kenkien säilytystä silmällä pitäen.

kylpyhuone-puuta-ja-valkoista

Mustavalkoinen laatoitus antaa kylpyhuoneelle hillityn tyylin, jota voi helposti elävöittää tekstiileillä.

Kuvat alvhemmakleri.se