Kodin mustavalkoinen sisustus

mustavalkoinen-sisustus-koti-1

Valokuvaaja Krista Keltasen ikuistama tyylikkään mustavalkoiseksi sisustustettu koti tarjoaa paljon ihasteltavaa ja ihmeteltävää. Tarkkaan harkitut sisustusvalinnat tekevät tästä kodista todella tasapainoisen ja mielenkiintoisen kaikkine yksityiskohtineen. Huolimatta sinällään yksinkertaisesta mustavalkoisesta väriteemasta, kokonaisuus näyttää todella upealta ja kutsuvalta, ei yhtään liian kylmälyä tai hengettömältä.

mustavalkoinen-sisustus-koti-2

Valaisimet, taulukehykset ja tekstiilit nousevat kaikki hienosti esiin. Erilaiset pinnat ja tekstuurit ovatkin tehokas keino saada samat värisävyt näyttämään erilaisilta muodostaen näin monipuolisemman kokonaisvaikutelman. Muuton Unfold valaisimet ruokapöydän yllä ovat nappivalinta!

mustavalkoinen-sisustus-koti-3

Usein tyhjäksi jää portaikon seinä on saanut siron tauluhyllyn ja siihen kaksi klassikkoa.

mustavalkoinen-sisustus-koti-4

Lehtitelineet arkistoituine lehtineen ja hauskasti seinälle jaettu Marimekon Hetkiä -kangas herättää seinustan eloon.

mustavalkoinen-sisustus-koti-5

Graafiset kuviot tekstiileissä tuovat kaivattua rytmiä yksiväristen pintojen rinnalle.

mustavalkoinen-sisustus-koti-6

Sopivasti pientä rouheutta ja väripilkkuja siellä täällä virkistämässä antaa sisustukselle viimeisen silauksen. Lisää kuvia tästä kodista voit katsoa Kristan blogista.

Kuvat Krista Keltanen

1 KOMMENTTI

  1. Kyllä vain, tyylipuhdas ja tasapainoinen, mutta niin kovat on kontrastit muutamista rouheista huolimatta, että silmiä särkee kuvia katsellessa!

Comments are closed.