Search
Close this search box.

Kokonaisvaltainen tv-taso

Tämä arkkitehtitoimisto SL Projectin (Alexey Nikolashina) suunnittelema koti on loistava esimerkki hyvin viimeistellystä sisustuksesta, joka näyttää selkeältä kokonaisuudelta.

Leveä ja yhtenäinen tv-taso on loistelias ratkaisu. Se kätkee sisäänsä tyylikkään sisustustakan ja televioson, juuri sopivan huomaamattomasti. Yläpuolelta löytyy hyvin säilytystilaa kirjoille ja muille esineille.

Tilan toisessa kulmauksessa sijaitseva keittiö erottuu saarekemaisella baaripöydällä, joka toimii hyvänä tilanjakana. Pöydän päälle sijoitetut valaisimet noudattelevat tilan valaisinten yleistä muotokieltä. Takana näkyy vielä erillinen viihtyisä ruokailutila.

Tv-tason reunoilta hehkuu pehmeä kaunis valo. Alapuolella lisäilmettä antavat valkoista hohkavat kivet. Sinällään yksinkertaista, mutta tarkkaan harkittua ja erittäin tyylikkäästi toteutettu tila. Katso lisää suunnittelijan verkkosivuilta

Kuvat ab-sl.ru

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke