Kontrastia sisustukseen

26.1.2016

keittio-kontrastia-sisustukseen

Upeat kontrastit sisustuksessa loihtivat tämän 87 neliöiseen kolmioon ainutlaatuisen tunnelman, jossa yhdistyy tyylikkyys ja rento tunnelma. Tummat lattiat ja puuparrut antavat täydellisen vastapainon seinien ja katon valkoisille pinnoill. Kohde löytyy myynnistä Bjurforsilta.

keittiokalusteet-kontrastia-sisustukseen

Lisäsävyä kompaktin keittiön tunnelmaan tuo punainen tiiliseinä, joka kiertää myös keittiön sivuseinien välitilaan. Spottivalaisimien ansiosta tiilin rouhea tekstuuri tulee entistä näyttävämmin esiin valaistuna.

puuparrut-kontrastia-sisustukseen

Komeat puuparrut tuovat tilaan maalaismaista latotunnelmaa. Taljamatto tilan keskellä on ehdoton katseen vangitsija, se myös jakaa mainiosti tilat toisistaan.

ruokailutila-kontrastia-sisustukseen

Olohuoneen toisesta päästä löytyy täydellinen paikka ruokaryhmällä. Seinän pystyraitatapetti taas yhdistyy kauniiksi osaksi tilan pystyparruja.

tunnelm-kontrastia-sisustukseen

Muhkea nahkainen divaanisohva olohuoneen keskellä on tilan ehdoton herra. Siinä kelpaa nautiskella takkatulen loimusta ja lueskella kirjaa.

takka-kontrastia-sisustukseen

Pelkistetty kaminamainen takka sopii loistavasti sisustukseen. Se hohkaa myös kauniisti valoa ympärilleen. Takkapuut ovat päässeet osaksi sisustusta ja löytyvät seinään rakennetun hyllykön alimmalta osalta.

olohuone-kontrastia-sisustukseensisustus-kontrastia-sisustukseen

Katon vino muoto ja lattiasta ylöspäin nouseva valaistus tuo tilaan vielä oman näyttävän lisänsä.

lipasto-kontrastia-sisustukseen

Kauniit yksityiskohdat siivittävät tilasta toiseen.

makuuhuone-kontrastia-sisustukseen eteinen-kontrastia-sisustukseen

Eteisessä ripustustilaa takeille ja muille tarpeistolle tarjoaa Swedese Tree naulakko

Kuvat bjurfors.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.