Kontrastia sisustukseen

keittio-kontrastia-sisustukseen

Upeat kontrastit sisustuksessa loihtivat tämän 87 neliöiseen kolmioon ainutlaatuisen tunnelman, jossa yhdistyy tyylikkyys ja rento tunnelma. Tummat lattiat ja puuparrut antavat täydellisen vastapainon seinien ja katon valkoisille pinnoill. Kohde löytyy myynnistä Bjurforsilta.

keittiokalusteet-kontrastia-sisustukseen

Lisäsävyä kompaktin keittiön tunnelmaan tuo punainen tiiliseinä, joka kiertää myös keittiön sivuseinien välitilaan. Spottivalaisimien ansiosta tiilin rouhea tekstuuri tulee entistä näyttävämmin esiin valaistuna.

puuparrut-kontrastia-sisustukseen

Komeat puuparrut tuovat tilaan maalaismaista latotunnelmaa. Taljamatto tilan keskellä on ehdoton katseen vangitsija, se myös jakaa mainiosti tilat toisistaan.

ruokailutila-kontrastia-sisustukseen

Olohuoneen toisesta päästä löytyy täydellinen paikka ruokaryhmällä. Seinän pystyraitatapetti taas yhdistyy kauniiksi osaksi tilan pystyparruja.

tunnelm-kontrastia-sisustukseen

Muhkea nahkainen divaanisohva olohuoneen keskellä on tilan ehdoton herra. Siinä kelpaa nautiskella takkatulen loimusta ja lueskella kirjaa.

takka-kontrastia-sisustukseen

Pelkistetty kaminamainen takka sopii loistavasti sisustukseen. Se hohkaa myös kauniisti valoa ympärilleen. Takkapuut ovat päässeet osaksi sisustusta ja löytyvät seinään rakennetun hyllykön alimmalta osalta.

olohuone-kontrastia-sisustukseensisustus-kontrastia-sisustukseen

Katon vino muoto ja lattiasta ylöspäin nouseva valaistus tuo tilaan vielä oman näyttävän lisänsä.

lipasto-kontrastia-sisustukseen

Kauniit yksityiskohdat siivittävät tilasta toiseen.

makuuhuone-kontrastia-sisustukseen eteinen-kontrastia-sisustukseen

Eteisessä ripustustilaa takeille ja muille tarpeistolle tarjoaa Swedese Tree naulakko

Kuvat bjurfors.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson