Search
Close this search box.

Kontrastia tilaan

Metalliset huonekalut voivat tuntua ajatuksena liian kylmiltä ja kovilta materiaaleilta sisustuksessa. Toisaalta niiden särmikkyys ja voimakas kontrasti nostaa tilassa jo olevat hempeämmät huonekalut ja materiaalit uuteen arvoon. Mikään huonekalu on harvoin täydellinen sellaisenaan ja ajan saatossa syntyneet kulumat ja ajan patina tekevät niistä vasta todellisia sisustusherkkuja. Tuunaa siis rohkeasti maalaamalla tai kuluttamalla huonekalun pintaa saadaksesi aikaan uniikkeja sisustuselementtejä. Kuvassa näkyvät arkku, pöytätaso sekä jakkara löytyvät Hobby Hall -verkkokaupasta.

Kuvat hobbyhall.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Jolina ruokapöydän tuoli
Puiset pinnatuolit sopivat upeasti ruokapöydän ääreen. Niitä voi hyvin käyttää myös kodin työpisteellä.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke