Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Honka ruokailuryhmä terassille

Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Honka 6-hengen ruokailuryhmä

Honka ruokailuryhmä on tyylikäs ja rento valinta kesäterassille. Pöydän ilmeessä yhdistyy kodikkaalla tavalla modernin pelkistetty muotokieli ja lankkumainen mökkihenkisyys. Lankkupintojen hieman rustiikkinen ilme tuo kivan kontrastin tilaan. Pöydän ääreen mahtuu istumaan 6 henkeä.

Mustan/männyn väriyhdistelmän lisäksi pöydän penkkeineen saa myös valkoisilla ja harmailla osilla tai vaikkapa kokonaan mustana. Honka ruokailuryhmä löytää hyvin paikkansa myös sisätiloista.

Pöytä on myynnissä Veke -verkkokaupassa.

Ruokailuryhmä mökkiterassille

Honka pöytä penkkeineen sopii hyvin sekä kaupunkikodin terassille että mökkimaisemiin. Ruokailuryhmän rustiikkisuus sointuu upeasti mukaan luonnonläheiseen ympäristöön. Kesä tekee tuloaan ja nyt on täydellinen hetki päivittää terassin ilmettä uusilla tyylikkäillä kalusteilla.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.