Koti kiviluolassa

27.2.2012

Ranskalaisen designerin Alexandre de Betakin kotona luonto on tuotu todella lähelle arkea. Seinien luolamaisuus ja muodot muutenkin noudattelevat luonnollisia linjoja. Upeassa vanhassa kivitalossa sijaitseva asunto on kuin kurkistus historialliseen linnaan muokattuna tähän päivään.

Puuta on käytetty runsaasti pehmentämään sisustuksen ilmettä ja olemusta. Pitkän puisen ruokapöydän ääreen kokoontuu suurikin määrä illallisvieraita nauttimaan tästä upeasta miljööstä ja tunnelmasta.

Olohuone täyttyy muhkeista säkkituoleista ja perinteisen television sijaan kuva on heijastettu suoraan seinälle. Seinän alareunassa takka lämmittää ja valaisee elokuvahetkestä nauttivia asukkaita.

Asunnosta löytyy paljon hienoja yksityiskohtia, jotka ovat tietenkin toteutettu luonnollista designia silmällä pitäen. Kivestä leikatut ja hiotut palaset muodostavat ainutlaatuisen hyllykön kirjoille.

Käytävätiloissa näkyy talon kauniit linjat. Vanhat puiset ovet tuovat mukaan rustiikkasta ja lämmintä otetta. Seinää mukaileva hyllytaso toimii mainona säilytystilana. Hyllyn yläpuolelle sijoitettut seinävalaisimet sopivat loistavasti tilan henkeen.

Tämän ovikynnyksen kanssa kannattaa olla varovainen, mutta ehkä siihenkin tottuu. Lisää kuvia tunnelmia asunnosta voit katsoa täältä.

Via trendland.net

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.