Koti Porvoon jokirannassa

porvoo-jokiranta-keittio

Aivan Porvoon keskustassa, joen äärellä, sijaitsee hurmaava vuonna 1873 rakennettu puutalo, jonka uumeniin kätkeytyy tyylikkäästi sisustettu ja kunnostettu 70 neliön kaksio. Vanhat kattohirret luovat ainutlaatuisen tunnelman tähän huikealla paikalla sijaitsevaan asuntoon ja sisustuksen puhutteleva ilme viimeistelee kokonaisuuden luoman vaikutelman. Tämän Oikotieltä löytyvän kohteen välitystä hoitaa Tukkila LKV.

porvoo-jokiranta-sisustus

Valkoiseksi maalattua lautalattia yhdistyy kauniisti valkoisten modernien kalusteiden ja keittiökaapistojen kanssa. Keittiö rakentuu seinustan pituudelta sijoitetun tason pohjalle, mikä korostaa oleskelu/keittiötilan yhdistelmän kokoa. Kaksi Smeg -jääkaappia ovat sisustuksen tunnelma huomioiden loistava valinta tyylinsä puolesta. Kokonaisuudesta syntyy mielenkiintoinen sekoitus vanhaa ja uutta.

porvoo-jokiranta-olohuone

String hyllyköt seinustalla tuo mukavasti huomaamatonta säilytystilaa. Avohyllyissä tavarat tulevat paitsi kauniisti esiin myös antavat kivaa väriä ja eloa sisustukseen. Ruokapöydän yläpuolella kolme Artek A330s riippuvalaisinta taas tuovat ajatonta tyylikkyyttä ja toimivat loistavasti yhteen istuimien sekä ruokapöydän jalkojen kanssa.

porvoo-jokiranta-makuuhuone

Ihana hirsikatto jatkuu myös asunnon muihin tiloihin luoden lämpöä ja kodikkuutta. Mustavalkoisen sisustuksen rinnalle se antaa mainiota vastapainoa sinälläänpelkistetylle, vaikkakin yksityiskohtaiselle ja graafisella sisustustyylille.

porvoo-jokiranta-lastenhuone

Lastenhuoneesta löytyy myös paljon designklassikoita. String hyllyköt toimivat täälläkin tavaroiden ja koriste-esineiden säilyttämiseen ja vaatteiden ripustusta varten löytyy seinältä ihastuttava Hang it all naulakko

porvoo-jokiranta-lastenhuone-sisustus

Leveä pöytätaso antaa tilaa askarteluun ja läksyjen tekoon.

porvoo-jokiranta-kylpyhuone

Kylpyhuone tarjoaa kylpylämäisen elämyksen, minkä kruunaa tilan perällä lasiseinän takaa löytyvä upea sauna.

porvoo-jokiranta-sauna

Modernit vaaleat lauteet ja upea valaistus yhdessä Harvian Globe kiukaan kanssa tekevät saunasta todella näyttävän.

porvoo-jokiranta-ymparisto

Kun ulko-ovesta astuu, voi ihailla heti ympärillään avautuvaa maisemaa tai suunnata aivan lähistöllä oleviin tunnelmallisiin kahvioihin tai jokilaivoihin. Hieno paikka ja upea persoonallinen koti. Lisätietoja kohteesta löydät täältä.

Kuvat oikotie.fi / Tukkila LKV

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.