Koti Saimaan rannalla

23.5.2015

saimaa-omakotitalo-jarvenrannalla-1

Taipalsaaressa Saimaan rannalla sijaitsee tilava ja hurmaava omakotitalo, joka kätkee sisällään upeaa vanhaa tyyliä. Yli 200 neliötä takaavat avarat puitteet kodin eri tiloille ja remontin yhteydessä huomioitu rakennuksen tyyli ja henki on saanut arvoisensa lopputuloksen, josta ei puutu tunnelmaa. Asunto löytyy myynnistä Etuovi.com -sivuilta.

saimaa-omakotitalo-jarvenrannalla-4

Tasovaihtelut erottavat tilat näyttävästi toisistaan ja nostavat niitä kauniisti esiin. Vanha hirsirakenne nousee arvoiseensa asemaan ja suurista ikkunoista avautuva luontomaisema yhdistyy näyttävästi osaksi sisustusta, jossa puu on merkitsevässä roolissa.

saimaa-omakotitalo-jarvenrannalla-2

Keittiö on ilmeeltään hyvin poikkeuksellinen. Suuret ikkunat ja vinokatto, sekin ikkunapintoineen pitää huolen tilan valoisasta ja avarasta tunnelmasta.

saimaa-omakotitalo-jarvenrannalla-3

Valkoinen ja puu loihtivat tilaan maalaisromanttista tunnelmaa.

saimaa-omakotitalo-jarvenrannalla-5

Kodikkuutta, sopivasti koristeellisia piirteitä ja kauniita yksityiskohtia. Tarkemmin kohteeseen voit tutustu Etuovi.com -sivuilta.

Kuvat etuovi.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.