Search
Close this search box.

Koti Saimaan rannalla

saimaa-omakotitalo-jarvenrannalla-1

Taipalsaaressa Saimaan rannalla sijaitsee tilava ja hurmaava omakotitalo, joka kätkee sisällään upeaa vanhaa tyyliä. Yli 200 neliötä takaavat avarat puitteet kodin eri tiloille ja remontin yhteydessä huomioitu rakennuksen tyyli ja henki on saanut arvoisensa lopputuloksen, josta ei puutu tunnelmaa. Asunto löytyy myynnistä Etuovi.com -sivuilta.

saimaa-omakotitalo-jarvenrannalla-4

Tasovaihtelut erottavat tilat näyttävästi toisistaan ja nostavat niitä kauniisti esiin. Vanha hirsirakenne nousee arvoiseensa asemaan ja suurista ikkunoista avautuva luontomaisema yhdistyy näyttävästi osaksi sisustusta, jossa puu on merkitsevässä roolissa.

saimaa-omakotitalo-jarvenrannalla-2

Keittiö on ilmeeltään hyvin poikkeuksellinen. Suuret ikkunat ja vinokatto, sekin ikkunapintoineen pitää huolen tilan valoisasta ja avarasta tunnelmasta.

saimaa-omakotitalo-jarvenrannalla-3

Valkoinen ja puu loihtivat tilaan maalaisromanttista tunnelmaa.

saimaa-omakotitalo-jarvenrannalla-5

Kodikkuutta, sopivasti koristeellisia piirteitä ja kauniita yksityiskohtia. Tarkemmin kohteeseen voit tutustu Etuovi.com -sivuilta.

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke