Search
Close this search box.

Koti täynnä tunnetta

Aito kotoisa tunnelma syntyy rohkeista ratkaisuista, joissa design ja tyyli kulkevat käsi kädessä käytännöllisyyden kanssa. Tämä Civicoquattro designing suunnittelema yksityisasunto huokuu lämmintä tunnelmaa ja tarjoaa tyylikkäitä sisustusratkaisuita. Kaiken kaikkiaan asunto on onnistunut sekoitus voimakkaita kontrasteja ja materiaalejavalintoja.

Ruokailutilan valtaa puinen pöytä. Suuri kupuvalaisin ja takaseinälle kiinnitetty peili pitävät huolen tilan avaruudesata ja valoisuudesta. Mallikattauskin on miellytävän rempseä.

Keittiön takaseinään valittu musta antaa sopivaa dramatiikkaa. Avohyllyt viestivät asunnon rennosta tunnelmasta.

Vanha ”ruosteinen” sohvarunko tarjoaa rustiikkista tunnelmaa. Sohvarungon ylle sijoitettu taulukehys on saanut sisälleen johtovalaisimen, joka loihtii illan tullen tunnelmaa yhdesä korkean kynttilänjalan päällä olevan kynttilän kanssa.

Kylpytiloissa tyylikkään lavuaarin alta löytyy vanhoja puisia kaappeja, joista löytyy mainiosti säilytystilaa. Tyylejä rikkomaan ja täydentämään on valaisimeksi valittu kaunis kattokruunu. Korut ja muut riipukset ovat löytäneet paikkansa seinälle kiinnitetyistä henkareista.

Kuvat civicoquattro.it

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke