Koti täynnä tunnetta

9.12.2012

Aito kotoisa tunnelma syntyy rohkeista ratkaisuista, joissa design ja tyyli kulkevat käsi kädessä käytännöllisyyden kanssa. Tämä Civicoquattro designing suunnittelema yksityisasunto huokuu lämmintä tunnelmaa ja tarjoaa tyylikkäitä sisustusratkaisuita. Kaiken kaikkiaan asunto on onnistunut sekoitus voimakkaita kontrasteja ja materiaalejavalintoja.

Ruokailutilan valtaa puinen pöytä. Suuri kupuvalaisin ja takaseinälle kiinnitetty peili pitävät huolen tilan avaruudesata ja valoisuudesta. Mallikattauskin on miellytävän rempseä.

Keittiön takaseinään valittu musta antaa sopivaa dramatiikkaa. Avohyllyt viestivät asunnon rennosta tunnelmasta.

Vanha ”ruosteinen” sohvarunko tarjoaa rustiikkista tunnelmaa. Sohvarungon ylle sijoitettu taulukehys on saanut sisälleen johtovalaisimen, joka loihtii illan tullen tunnelmaa yhdesä korkean kynttilänjalan päällä olevan kynttilän kanssa.

Kylpytiloissa tyylikkään lavuaarin alta löytyy vanhoja puisia kaappeja, joista löytyy mainiosti säilytystilaa. Tyylejä rikkomaan ja täydentämään on valaisimeksi valittu kaunis kattokruunu. Korut ja muut riipukset ovat löytäneet paikkansa seinälle kiinnitetyistä henkareista.

Kuvat civicoquattro.it

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.