Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Koti vanhassa tehtaassa

loft-koti-lieto-sisustus

Vanhan verkatehtaan lumoavasta punatiilimiljööstä löytyy loft henkinen 92 neliön kokoinen asunto, joka täyttyy suurien ikkunoiden myötä valosta. Huonekorkeuden luoma avaruus antaa tiloille ilmavan tunnelman, ja valkoiseksi maalatut seinä- ja kattopinnat korostavat entisestään asunnon valoisuutta. Asunto löytyy myynnistä Bo LKV -palvelusta.

loft-koti-lieto-keittio-mustavalkoinen

Loft henkeen sopiva teollinen pelkistetty tyyli saa kivaa kontrastia selkeistä linjoista ja mustan, valkoisen, puun ja metallin muodostamasta sekoituksesta. Avohyllykkö ja ripustustanko keittiötasojen yläpuolella tuovat paitsi kivan myös käytännöllisen yksityiskohdan.

loft-koti-lieto-keittio

Neliön muotoiset ikkunat seinän yläreunassa päästävät valoa läpi ylemmällä tasolla olevaan tilaan ja rikkovat hauskasti muuten tasaisen seinäpinnan.

loft-koti-lieto-oleskelutila

Oleskelutilan rentous ja rauhallisuus syntyy yksinkertaisesta sisustuksesta, jossa keskitytään nautiskelemaan ikkunoiden takaa avautuvista näkymistä tai makoilemaan rouhealla divaanilla.

loft-koti-lieto-valoisuus

Ylempiin tiloihin vievä portaikko tuo kivaa kodikkuutta ja sen alle jäävä tila on hyödynnetty säilytyskalusteille. Yleinen silmäys päästää katseen likimain asunnon kaikkiin tiloihin, mutta jokainen on kuitenkin sopivasti omassa rauhassaan tarjoten riittävästi yksityisyyttä.

loft-koti-lieto-valkoinen

Portaikkoa kävellessä huomaa miten korkea tila oikeasti on. Korkeiden ikkunoiden takaa löytyy myös parveke, josta on näkymät tunnelmalliselle sisäpihalle.

loft-koti-lieto-makuuhuone

Makuuhuoneessa säilytystilaa tarjoavat lipastot ja säilytyskaapit. Näin kalustus ja sisustus pysyy ilmavana.

loft-koti-lieto-tyohuone

Ylemmästä kerroksesta löytyy myös mainio työskentelytila. Musta matto ja seinää koristava liitutaulu pinta tuovat kivan kontrastin muuten vaaleille pinnoille ja kalusteille.

loft-koti-lieto-lastenhuone

Katon muodot ja rosoisuus luovat tiloista ainutlaatuisia. Tyyliä ja rakennuksen henkeä mukaileva kalustus sekä sisustus antaa myös kivan säväyksen.

loft-koti-lieto-kylpyhuone

Kylpyhuoneen moderni laatoitus ja pintojen värivaihtelut yhdistyvät hauskasti punatiilen tyyliin.

loft-koti-lieto-miljoo

Näkymät sisäpihalla ovat vähintäänkin omaleimaiset ja erilaiset. Lisätietoa kohteesta Bo LKV -sivuilta.

Kuvat bolkv.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.