Koti Vantaalla

11.8.2013

talovantaa-tyohuone

Vantaalla myynnissä oleva omakotitalo on sisustukseltaan varsin tyylikäs ja kokonaisuudesta jää hyvä vaikutelma. Työhuoneesta löytyy sohva sekä televisionurkkaus. Näin siitä on saatu mukavan kotoisa ja tarpeen tullen sinne voi hyvin majoittaa myös yövieraita. Toisaalta tila toimii arkisena pienenä olohuoneenakin.

talovantaa-makuuhuone

Makuuhuoneessa sängyn takainen harmaa seinäpääty yhdessä tilan muiden harmaiden tekstiilien kanssa rytmittää tilan ilmeen toimivaksi. Koristeelliset yksityiskohdat päätyseinässä tuovat mukavan piristyksen.

talovantaa-keittio

Keittiöstä löytyy moderni musta lattialaatta sekä korkeakiiltoista mustaa ja valkoista. Valkoinen kattopaneeli antaa pehmeää vastapainoa muuten koville pintamateriaille. Pienet, mutta sitäkin näkyvämmät keltaiset kukkaruukut tuovat hauskan sävyn muuten mustavalkoiseen teemaan.

talovantaa-kylpyhuone

Saunan lasiseinä avartaa kylpyhuonetta ja noudattelee pitkälti tämän päivän kylpyhuonetrendejä. Muutaman asteen tummaksi sävytettynä lasiseinä voisi tosin näyttää tyylikkäämmältä ja antaisi hitusen enemmän saunatilaan ”yksityisyyttä”. Kannattaa miettiä, jos olet suunnittelemassa kylpyhuoneremonttia.

talovantaa-wc

Erillisessä vessassa on hauska sekoitus maalaisromanttista tunnelmaa ja moderneja pintoja. Lisää kuvia ja tarkempia tietoja asunnosta löydät Etuovi.com verkkosivuilta.

Kuvat etuovi.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.