Search
Close this search box.

Koti Vantaalla

talovantaa-tyohuone

Vantaalla myynnissä oleva omakotitalo on sisustukseltaan varsin tyylikäs ja kokonaisuudesta jää hyvä vaikutelma. Työhuoneesta löytyy sohva sekä televisionurkkaus. Näin siitä on saatu mukavan kotoisa ja tarpeen tullen sinne voi hyvin majoittaa myös yövieraita. Toisaalta tila toimii arkisena pienenä olohuoneenakin.

talovantaa-makuuhuone

Makuuhuoneessa sängyn takainen harmaa seinäpääty yhdessä tilan muiden harmaiden tekstiilien kanssa rytmittää tilan ilmeen toimivaksi. Koristeelliset yksityiskohdat päätyseinässä tuovat mukavan piristyksen.

talovantaa-keittio

Keittiöstä löytyy moderni musta lattialaatta sekä korkeakiiltoista mustaa ja valkoista. Valkoinen kattopaneeli antaa pehmeää vastapainoa muuten koville pintamateriaille. Pienet, mutta sitäkin näkyvämmät keltaiset kukkaruukut tuovat hauskan sävyn muuten mustavalkoiseen teemaan.

talovantaa-kylpyhuone

Saunan lasiseinä avartaa kylpyhuonetta ja noudattelee pitkälti tämän päivän kylpyhuonetrendejä. Muutaman asteen tummaksi sävytettynä lasiseinä voisi tosin näyttää tyylikkäämmältä ja antaisi hitusen enemmän saunatilaan ”yksityisyyttä”. Kannattaa miettiä, jos olet suunnittelemassa kylpyhuoneremonttia.

talovantaa-wc

Erillisessä vessassa on hauska sekoitus maalaisromanttista tunnelmaa ja moderneja pintoja. Lisää kuvia ja tarkempia tietoja asunnosta löydät Etuovi.com verkkosivuilta.

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke