Search
Close this search box.

Kotoisa loft asunto

bricksamsterdam-loft1

Amsterdamilaisen suunnittelija James van der Veldenin toteuttamassa sisustuksessa yhdistyvät tyylikkyys ja kotoisa rento tunnelma. Modernien pintojen vastakohdiksi on valittu luonnollisia elementtejä mm. puusta.

bricksamsterdam-loft2

Keittiössä saarekkeen yläpuolella valoa tarjoavat teollismaiset valaisimet, jotka on laitettu roikkumaan hauskasti eri korkeustasoille. Avohyllyt lisäävät rentoa tunnelmaa.

bricksamsterdam-loft4

Syvennykset ja tilojen rakenteelliset muodot luovat aikaan mielenkiintoisen kokonaisuuden, josta pompsahtelee esiin kauniita taideteoksia ja yksityiskohtia tuovia väriläiskiä.

bricksamsterdam-loft3

Suurista ikkunoista tulvii paljon valoa. Tälle sohvalle on mukava käpertyä ihastelemaan ja ihmettelemään takkatulta. Tarkemmin projektin toteutuksesta voit lukea Bricks Amsterdam -verkkosivuilta.

Kuvat bricksamsterdam.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke