Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kurkistus kaksioon

ruokapoyta-kaksio-sisustus

Pariovet olohuoneesta makuuhuoneeseen ovat yksi tämän tyylillä sisustetun kaksion ihanuuksia. Niillä pystyy helposti avartamaan tilan yleisvaikutelmaa ja tuomaan neliöihin tiettyä suureellisuuden tuntua. Valkoisen rinnalla harmaaksi maalatut seinät tuovat elegantin ja pehmeän vivahteen kodin sisustukseen, joka saa mukavaa lämpöä tummanruskeasta lattiasta. Kohde löytyy myynnistä BOSTHLM välittäjältä.

makuuhuoneen-pariovet-kaksio-sisustus

Ruokapöydän ympärillä tyyliä loihtivat Eamesin valkoiset DSW tuolit. Seinien harmaa väri erottaa valkoiset ikkunakehykset ja ovikarmit upeasti toisistaan ja viimeistellystä ilmeestä huolehtivat lämpimät lampaantaljat.

makuuhuone-vaalea-kaksio-sisustuslaskutaso-kaksio-sisustus

Makuuhuoneessa  seinään rakennettu syvennysosa toimii kätevänä laskutasona koriste-esineille ja printtitauluille. Tunnelmavalosta huolehtii kuparinen pöytävalaisin.

makuuhuone-peili-kaksio-sisustus

Korkea peili tuo huoneen nurkkaukseen mainion paikan peilailla päivän asukokonaisuutta. Samalla se antaa hieman syvyysvaikutelmaa koko seinän leveydelle sijoitetulle säilytyskaapistolle.

olohuoneessa-kaksio-sisustussohvapoyta-kaksio-sisustus

Olohuoneessa on rauhallinen rytmikäs tyyli, jossa kaikki huonekalut ja esineet pääsevät arvoiseensa asemaan sekä esille.

keittio-harmaa-kaksio-sisustus

Keittiössä harmaa seinäväri vaihtuu kaapinoviin tuoden oman pienen retron vivahteen tilan sisustukseen. Huomaa myös kupariset pyöreät vetimet.

keittio-sailytyskaluste-kaksio-sisustus

Säilytystilaa ei keittiössä ole koskaan liikaa ja siihen oman tarpeellisen lisänsä tuo tyyliin sopiva seinälle kiinnitetty kaapisto. Rennosti katosta roikkuvat kupariset valaisimet tuovat tilaan pirteän tunnelman sekä lisävalaistusta.

eteinen-kaksio-sisustus

Eteistila on jämptistii järjestyksessä ja sieltä astutaan suoraan kodin keittiöön. Marmorilaatta jakaa tyylikkäästi tiloja tuosistaan. Huomaa myös koristeellinen patterisuojus, jollainen löytyy myös asunnon muista tiloista.

valkoinen-kylpyhuone-kaksio-sisustus

Tyylikäs marmorilattia jatkaa kylpyhuoneen puolelle, missä riittävästä valosta pitävät huolen seinien leveä valkoinen laatta. Seinään kiinnitetty wc-pönttö sekä vetimet ja seinän syvennys tuovat tilaan ripauksen luksusta.

suihkutila-kaksio-sisustus

Kaiken kaikkiaan tyylikäs kokonaisuus, jossa moderni valkoinen on löytänyt kaverikseen tyylikkäitä harmaan sävyjä sekä rentoja yksityiskohtia.

Kuvat bosthlm.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.