La Vallée Blanche

7.12.2011

Miltä kuulostaisi lomareissu Sveitsin Alpeilla lumen ja ensiluokkaisten laskettelurinteiden keskellä? Verbierissä sijaitseva La Vallée Blanhe tarjoaa laatumajoitusta hulppeassa ympäristössä.

La Vallée Blanche kätkee sisäänsä jopa 10:ll hengelle riittävät asuintilat sekä tietenkin tyylikkään sisustuksen ja loistavat puitteet viettää yhteistä laatuaikaa. Illallinen nautitaan suuren pöydän ympärillä, jonka jälkeen siirrytään olohuoneeseen kertaamaan päivän tapahtumia ja nauttimaan takkatulen lämmöstä.

Kylpyhuoneita löytyy riittämiin, joten kenenkään ei tarvitse odotella omaa suihkuvuoroaan. Sisustuksessa käytetyt materiaalit sopivat mainiosti ympäristöön ja skandinaavinen selkeys tekee sisustuksesta konstailemattoman tyylikkään.

Auringonpaisteesta pääsee nauttimaan suurelle parvekkeelle, jossa voi rauhaisin mielin ihastella avautuvaa maisemaa ja siemailla lämmintä minttukaakaota.

Antoisan päivän jälkeen on aika vetäytyä makuuhuoneen puolelle rentoutumaan ja nauttimaan höyhensaaren matkasta ennen seuraavan aamun poskipäitä lämmittävistä auringonsäteistä. Pehmeät viltit ja taljat pitävät huolen, että kenelläkään ei tule kylmä. Lisätietoja kohteesta saat Welcome Beyond -verkkosivuilta, mistä voit myös halutessasi vuokrata tämän upean kohteen käyttöösi. Hyvää lomaa!

Kuvat welcomebeyond.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.