Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Ladon taikaa

Veden äärellä sijaitseva lato on saanut upean ilmeen. Melko pelkistetty ulkokuori kätkee sisäänsä kotoisan ja tunnelmallisen huoneiston, joka hurmaa rustiikkisilla yksityiskohdillaan ja maalaisromanttisella otteellaan.

Vaalet kalusteet ja seinät pitävät huolen riittävästä valoisuudesta. Puuparrut ja suuri huonekorkeus henkivät latomaisuudesta sekä tekevät tilasta ilmavan.

Olohuoneessa keskitytään nauttimaan hyvästä seurasta ja takkatulen lämmöstä. Televisiota ei tämän luonnon keskellä sijaitsevassa lomaparatiisissa tarvita. Kivi ja tiili hallitsevat sisustuksen eri pinnoilla muodostaen luonnonläheisin kokonaisuuden.

Keittiössä valmistuu tuoreet pyydystetyt kalat. Ystävät voivat istahtaa saarekkeen ääreen auttamaan kokkia tositoimissa tai pysähtyä nauttimaan lasillisen talon viiniä.

Auringon paistaessa siirrytään terassin puolelle herkuttelemaan hyvästä ruoasta ja kauniista merelle avautuvasta maisemasta. Puitteet onnistuneelle lomalle ovat mitä parhaimmat, mutta kylläpä tällaisessa paratiisissa voisi asua ympärivuotisestikin! Tutustu tarkemmin taloon suunnittelijan Sumich Chaplin Architects verkkosivuilla.

Kuvat sumich.co.nz

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.