Ladon taikaa

Veden äärellä sijaitseva lato on saanut upean ilmeen. Melko pelkistetty ulkokuori kätkee sisäänsä kotoisan ja tunnelmallisen huoneiston, joka hurmaa rustiikkisilla yksityiskohdillaan ja maalaisromanttisella otteellaan.

Vaalet kalusteet ja seinät pitävät huolen riittävästä valoisuudesta. Puuparrut ja suuri huonekorkeus henkivät latomaisuudesta sekä tekevät tilasta ilmavan.

Olohuoneessa keskitytään nauttimaan hyvästä seurasta ja takkatulen lämmöstä. Televisiota ei tämän luonnon keskellä sijaitsevassa lomaparatiisissa tarvita. Kivi ja tiili hallitsevat sisustuksen eri pinnoilla muodostaen luonnonläheisin kokonaisuuden.

Keittiössä valmistuu tuoreet pyydystetyt kalat. Ystävät voivat istahtaa saarekkeen ääreen auttamaan kokkia tositoimissa tai pysähtyä nauttimaan lasillisen talon viiniä.

Auringon paistaessa siirrytään terassin puolelle herkuttelemaan hyvästä ruoasta ja kauniista merelle avautuvasta maisemasta. Puitteet onnistuneelle lomalle ovat mitä parhaimmat, mutta kylläpä tällaisessa paratiisissa voisi asua ympärivuotisestikin! Tutustu tarkemmin taloon suunnittelijan Sumich Chaplin Architects verkkosivuilla.

Kuvat sumich.co.nz

JAA
Edellinen artikkeliHehkuva kukkaruukku
Seuraava artikkeliFleimio halkovaunu