Search
Close this search box.

Lahjaideoita

Koristeita kotiin tai lahjaksi ystävälle. Herkät ja kauniit lasikoristeet punaisine joulunauhoineen viimeistelevät vuoden kauneimman juhlan. Kastehelmilasipallot sopivat hyvin vaikkapa kuuseen tai maljakkoon sellaisiinaan. Ateenan aamu on lasikoristeena omaa luokkaansa. Vai haluatko muistaa pihalla parveileviä lintuja? Eva Solon pallomainen lintulauta ravitsee linnut kylmimpinäkin pakkaspäivinä. Kaulakorut ja sormukset pysyvät nätistä tallessa Menun metallinhohkaavassa korupuussa.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Pääsiäiskoristeet
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke