Lämminhenkinen skandinaavinen koti

8.10.2013

skandinaavinen-koti1

Tässä upeassa Krista Keltasen valokuvin ikuistamassa kodissa on todella lämmin tunnelma. Värit ja materiaalit muodostavat harmoonisen kokonaisuuden ja mukaan on tuotu sopivasti mielenkiintoa lisääviä yksityiskohtia.

skandinaavinen-koti2

Ruokailutilassa moderni musta pöytä on saanut seurakseen koristeellisesti sorvatut valkoiset tuolit. Klassikoksi muodostunut Lokki valaisin sopii tilan ilmeeseen mainiosti. Pehmeät valoa hieman läpäisevät laskosverhot ovat erinomainen valinta.

skandinaavinen-koti3

Olohuonetta hallitsee vanha antiikkinen kaappi, joka tarjoaa säilytystilan lisäksi koriste-esineille hyvät sijoituspaikat. Materiaalit ja värit keskustelevat tilassa toistensa kanssa loistavasti.

skandinaavinen-koti4

Lastenhuoneessa dinosaurukset ja kirjat ovat hyvässä tallessa seinälle sijoitetulla hyllyllä. Värikkäiden lelujen lisäksi energiaa ja iloisuutta tilaan tuovat värikkäät jakkarat.

skandinaavinen-koti5

Toisesta makuuhuonesta löytyy hieman aikuisempaa tyyliä. Täälläkin puun monet sävyt, raikkaan voimakkaat kuosit tekstiileissä ja Kartellin Componibili säilytyskalusteen tuoma moderni yksityiskohta muodostavat eheän ja näyttävän kokonaisuuden.

skandinaavinen-koti6

Aikuisten makuuhuonetta hallitsee mustavalkoinen teema, jota on tehostettu eri laisilla kuoseilla tekstiileissä, kalusteissa ja seinässä. Yksinkertaisen hillittyä ja hallittua. Osa kuvien tuotteista löytyy Domdom -verkkokaupasta, jossa tarjolla myös paljon muuta skandinaavista designia.

Kuvat Krista Keltanen / kristakeltanen.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.