Search
Close this search box.

Lämminhenkinen skandinaavinen koti

skandinaavinen-koti1

Tässä upeassa Krista Keltasen valokuvin ikuistamassa kodissa on todella lämmin tunnelma. Värit ja materiaalit muodostavat harmoonisen kokonaisuuden ja mukaan on tuotu sopivasti mielenkiintoa lisääviä yksityiskohtia.

skandinaavinen-koti2

Ruokailutilassa moderni musta pöytä on saanut seurakseen koristeellisesti sorvatut valkoiset tuolit. Klassikoksi muodostunut Lokki valaisin sopii tilan ilmeeseen mainiosti. Pehmeät valoa hieman läpäisevät laskosverhot ovat erinomainen valinta.

skandinaavinen-koti3

Olohuonetta hallitsee vanha antiikkinen kaappi, joka tarjoaa säilytystilan lisäksi koriste-esineille hyvät sijoituspaikat. Materiaalit ja värit keskustelevat tilassa toistensa kanssa loistavasti.

skandinaavinen-koti4

Lastenhuoneessa dinosaurukset ja kirjat ovat hyvässä tallessa seinälle sijoitetulla hyllyllä. Värikkäiden lelujen lisäksi energiaa ja iloisuutta tilaan tuovat värikkäät jakkarat.

skandinaavinen-koti5

Toisesta makuuhuonesta löytyy hieman aikuisempaa tyyliä. Täälläkin puun monet sävyt, raikkaan voimakkaat kuosit tekstiileissä ja Kartellin Componibili säilytyskalusteen tuoma moderni yksityiskohta muodostavat eheän ja näyttävän kokonaisuuden.

skandinaavinen-koti6

Aikuisten makuuhuonetta hallitsee mustavalkoinen teema, jota on tehostettu eri laisilla kuoseilla tekstiileissä, kalusteissa ja seinässä. Yksinkertaisen hillittyä ja hallittua. Osa kuvien tuotteista löytyy Domdom -verkkokaupasta, jossa tarjolla myös paljon muuta skandinaavista designia.

Kuvat Krista Keltanen / kristakeltanen.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke