Lämminhenkinen skandinaavinen koti

skandinaavinen-koti1

Tässä upeassa Krista Keltasen valokuvin ikuistamassa kodissa on todella lämmin tunnelma. Värit ja materiaalit muodostavat harmoonisen kokonaisuuden ja mukaan on tuotu sopivasti mielenkiintoa lisääviä yksityiskohtia.

skandinaavinen-koti2

Ruokailutilassa moderni musta pöytä on saanut seurakseen koristeellisesti sorvatut valkoiset tuolit. Klassikoksi muodostunut Lokki valaisin sopii tilan ilmeeseen mainiosti. Pehmeät valoa hieman läpäisevät laskosverhot ovat erinomainen valinta.

skandinaavinen-koti3

Olohuonetta hallitsee vanha antiikkinen kaappi, joka tarjoaa säilytystilan lisäksi koriste-esineille hyvät sijoituspaikat. Materiaalit ja värit keskustelevat tilassa toistensa kanssa loistavasti.

skandinaavinen-koti4

Lastenhuoneessa dinosaurukset ja kirjat ovat hyvässä tallessa seinälle sijoitetulla hyllyllä. Värikkäiden lelujen lisäksi energiaa ja iloisuutta tilaan tuovat värikkäät jakkarat.

skandinaavinen-koti5

Toisesta makuuhuonesta löytyy hieman aikuisempaa tyyliä. Täälläkin puun monet sävyt, raikkaan voimakkaat kuosit tekstiileissä ja Kartellin Componibili säilytyskalusteen tuoma moderni yksityiskohta muodostavat eheän ja näyttävän kokonaisuuden.

skandinaavinen-koti6

Aikuisten makuuhuonetta hallitsee mustavalkoinen teema, jota on tehostettu eri laisilla kuoseilla tekstiileissä, kalusteissa ja seinässä. Yksinkertaisen hillittyä ja hallittua. Osa kuvien tuotteista löytyy Domdom -verkkokaupasta, jossa tarjolla myös paljon muuta skandinaavista designia.

Kuvat Krista Keltanen / kristakeltanen.com

Moderni mustavalkoinen sisustus

Tämä Oulussa sijaitseva näyttävä ja moderni omakotitalo kätkee sisälleen tyylikkään...

Villa Taiga

Hongan Villa Taiga on tyylikäs ja moderni lomakoti, joka...

Unelmien talo luonnon keskellä

Kestävään rakentamiseen ja talosuunnitteluun erikoistunut Sagemodern on suunnitellut tämän...

Hurmaavaa kodikkuutta

Puun lämpimät sävyt ja valkoiset sisustuselementit yhdessä viherkasvien kanssa...