Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Lämpimän kodikas hirsitalo

puu-koti-hirsitalo

Turussa myynnissä oleva kaunis hirsitalo tarjoaa lämpimään kodikkaat puitteet tilavaan ja viihtyisään asumiseen. Makuuhuoneita riittää useammallekin asukkaalle ja perheen yhteisiä hetkiä palvelee upea olohuone, jonka suuri huonekorkeus tekee tilasta miellyttävän avaran ja valaisin. Tässä kodissa yhdistyy lomamökin ja perinteisen kodin parhaat puolet. Kohteen myyntiä hoitaa Bo LKV.

olohuone-koti-hirsitalo

Vaaleat muhkeat nojatuolit ja sohva tuovat kodikkaan tunnelman olohuoneeseen, josta vievät rappuset ylempään kerrokseen. Kiviverhoiltu seinä taustalla tuo sisustukseen modernin vivahteen ja täydentää luonnonläheisyyttä hehkuvia hirsipintoja.

ruokailutila-koti-hirsitalo

Keittiössä ja ruokailutilassa valkoinen kattopanelointi tasapainottaa mukavasti puun läsnäoloa. Rottinkiset tuolit tilavan ruokapöydän ympärillä korostavat jälleen luonnollisia materiaaleja.

keittiosaareke-koti-hirsitalo

Olohuoneen puolelta tuttu kiviverhoilu on vahvasti esillä myös keittiön puolella, jossa iso saareke tarjoaa hyvin työskentely- ja säilytystilaa arjen puuhailuun.

keittio-sisustus-koti-hirsitalo

Keittiön sisustus on toimiva sekoitus moderneja ja maalaistamaisia yksityiskohtia.

keittio-koti-hirsitalo

Keittiöstä löytyy suora sisäänkäynti, mikä helpottaa arjen pyöritystä. Näin voit esimerkiksi kantaa kauppakassit suoraan keittiön puolelle.

makuuhuone-koti-hirsitalo

Alakerran makuuhuoneet ovat tilavia ja niihin mahtuu hyvin vaikkapa pieni työskentelypiste.

parvi-koti-hirsitalo

Yläkerrasta löytyy runsaasti loungemaista tilaa oleskeluun sekä pienemmät makuuhuoneet.

kylpyhuone-koti-hirsitalosauna-koti-hirsitalo

Kylpyhuone ja sauna jatkavat kodin muiden tilojen tyylisuuntaa. Aavistus modernia tunnelmaa, pitäytyen kuitenkin hirsitalon tunnelmassa ja tuoden kauniin pyöröhirren esiin siellä täällä.

Kuvat bolkv.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.