Lämpimiä sävyjä

10.10.2011

Tässä Tukholmassa sijaitsevassa kodissa on käytetty paljon sisustukseen lämpöä ja ilmettä tuovia elementtejä ja koriste-esineitä. Olohuoneessa värimaailma on hillitty, mutta lämmin ja kotoisa. Valaistus muodostuu itämaisista pehmeistä riippuvalaisimista, jotka luovat pehmeää tunnelmaa. Ruskean monet sävyt näkyvät läpi tilan niin huonekaluissa, seinäpinnoissa kuin tekstiileissäkin.

Keittiön modernia pohjaratkaisua on maustettu kauniilla valaisimilla ja huonekaluilla. Tummat puiset istuimet ruokapöydän ääressä ja antiikkimainen säilytyskaappi pöydän takana tekevät tilasta harmonisen ja lämpimän.

Eteis- ja käytävätilat ovat kutsuvan näköisiä. Seinustan ikkunoista tulvii tilaan sopivasti valoa. Runsas verhojen käyttö viimeistelee kokonaisuuden ja yhdistää puiset huonekalut muuhun värimaailmaan.

Makuuhuoneissa on käytetty rohkeasti värejä ja ne ovat kotoisan runsaita. Tyttömäinen pinkki on vallannut tämän kompaktin, mutta miellyttävältä tuntuvan tilan. Seinustalle sijoitetut hyllyt tarjoavat säilytyspaikat koriste-esineille ja suosikkipehmoleluille.

Vanhempien makuuhuone on sisustettu rohkeasti. Kaappien kulutettu pinta, koristeellinen sängynpääty ja monet pienet valaisimet loihtivat kokonaisuudesta runsaan, mutta hallitun. Erityistä ilmettä tilaan tuo kattoon kauniisti rypytetty silkkiverho.

Via freshome.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.