Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Lämpimiä sävyjä

Tässä Tukholmassa sijaitsevassa kodissa on käytetty paljon sisustukseen lämpöä ja ilmettä tuovia elementtejä ja koriste-esineitä. Olohuoneessa värimaailma on hillitty, mutta lämmin ja kotoisa. Valaistus muodostuu itämaisista pehmeistä riippuvalaisimista, jotka luovat pehmeää tunnelmaa. Ruskean monet sävyt näkyvät läpi tilan niin huonekaluissa, seinäpinnoissa kuin tekstiileissäkin.

Keittiön modernia pohjaratkaisua on maustettu kauniilla valaisimilla ja huonekaluilla. Tummat puiset istuimet ruokapöydän ääressä ja antiikkimainen säilytyskaappi pöydän takana tekevät tilasta harmonisen ja lämpimän.

Eteis- ja käytävätilat ovat kutsuvan näköisiä. Seinustan ikkunoista tulvii tilaan sopivasti valoa. Runsas verhojen käyttö viimeistelee kokonaisuuden ja yhdistää puiset huonekalut muuhun värimaailmaan.

Makuuhuoneissa on käytetty rohkeasti värejä ja ne ovat kotoisan runsaita. Tyttömäinen pinkki on vallannut tämän kompaktin, mutta miellyttävältä tuntuvan tilan. Seinustalle sijoitetut hyllyt tarjoavat säilytyspaikat koriste-esineille ja suosikkipehmoleluille.

Vanhempien makuuhuone on sisustettu rohkeasti. Kaappien kulutettu pinta, koristeellinen sängynpääty ja monet pienet valaisimet loihtivat kokonaisuudesta runsaan, mutta hallitun. Erityistä ilmettä tilaan tuo kattoon kauniisti rypytetty silkkiverho.

Via freshome.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.