Lastenhuoneen työpiste

Läksyjen lukeminen ja askareiden tekeminen on huomattavasti mukavampaa puuhaa viihtyisän ja toimivan työpisteen äärellä. Riittävän avoimet hyllyt yhdessä säilytyskorien- ja laatikoiden kanssa helpottavat arkea. Kaikkea on turha piilottaa kaappeihin. Lisää inspiraatioita työpisteeksi löydät Ikean verkkosivuilta.

Valoisuus pitää mielen virkeänä kaamosaikanakin. Valonlähteitä kannattaa sijoittaa huoneeseen useampikin. Yksi kirkas pöytävalaisin ei todellakaan riitä. Pimeän talvikauden aikana kannattaa suosia vaaleita pintoja, jotka heijastavat valoa parhaiten. Kuvien sisustukset koostuvat Ikean tuotteista, jotka edullisuudellaan ja monikäyttöisyydellään ovatkin järkivalintoja usein mieltymyksiään muuttavan teini-ikäisen asukkaan huoneeseen.

Kuvat ikea.com

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.