Search
Close this search box.

Puinen työpöytä

Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.

Puinen lankuista tehty työpöytä tuo mukavasti rouheutta ja kontrastia sisustukseen. DTP Home Timber pöydällä on leveyttä 150 cm, joten se tarjoaa mukavasti laskutasoa tavaroille. Puun lämmin ruskea väri ja rustiikkinen ilme sopii täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen korostaen tilan muita puisia yksityiskohtia. Kuvassa näkyvä Bloom tuoli on mainio vaihtoehto mukavan pehmeäksi, mutta riittävän jämäkäksi työtuoliksi. Tuolin kangasverhoilun harmaa väri ja tekstuuri sekä mustat metalliset jalat sopivat loistavasti yhteen puisen pöydän kanssa.

Timber pöytä on syvyydeltään 50 cm, joten se löytää hyvin paikkansa seinän vierustalta. Se on samaan aikaan näyttävän jykevä, mutta toisaalta miellyttävän siro. Timber pöytä sopii mainiosti myös sivupöydäksi olohuoneeseen tai tarjoilutasoksi ruokailutilaan. Jos kaipaat työpöydältäsi kodikkaan rouheaa ilmettä, tässä on hyvä vaihtoehto. Pöytä on myynnissä Snugg -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

DIY senkki
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Swedese Lamino Duality pöytä ja jalkarahi tuovat skandinaavisata tyylikkyyttä sisustukseen. Materiaalina käytetty tammi, yhdistettynä pehmeään nahkaan luo upean ilmeen näille ajattomille huonekaluille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke