Lempeän rauhoittava ja tyylikäs koti

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.
Valkoista ja beigeä

Tämän kodin sisustuksen kutsuva tunnelma syntyy useista tyylikkäistä yksityiskohdista. Vaalea yleisilme saa kontrastia muun muassa olohuoneen marmoripintaisesta sohvapöydästä sekä seinillä olevista tauluista. Näyttävä iso ruukku tuo myös upean vivahteen tilaan. Oleskelutilassa oleva kaareva pitkä rahi on kaunis ja käytännöllinen lisä tilassa. Tarkemmin kotiin ja sen tiloihin voit tutustu @henna.kotona Instagram-tilillä.

Puinen hyllykkö olohuoneessa

Suuri lattiapeili olohuoneessa on kuin ikkuna toiseen maailmaan. Se lisää valoisuutta ja nostaa sisustuksen yksityiskohtia entistä enemmän esiin. Puinen hyllykkö ja nojatuoli tuovat lämmintä tunnelmaa. Gubi Tynell 9602 lattiavalaisin tuo upeaa hehkua tilaan ja toimii tyylikkäästi yhteen &Tradition Lato LN8 sohvapöydän kanssa.

Rauhallisen tyylikäs sisustus

Sisustuksen tyyli jatkuu tyylikkäästi tilasta toiseen. Valaisimet ja muut koriste-esineet antavat kauniin lisän tilojen ilmeeseen.

Rauhoittava valkoinen olohuoneessa

Vaihtuvat yksityskohdat muuttavat nopeasti sisustuksen ilmettä ja tuovat siihen kauden tyyliin sopivan lisämausteen.

Ruokailutilan sisustus pyörä pöytä

Ajattoman tyylikkään CH24 tuolit pyöreän pöydän ympärillä ovat nappi valinta ruokailutilaan. Olohuoneen marmorinen sohvapöytä on saanut kaverin tilan nurkkaan. Kuution muotoinen marmoritaso toimii loistavana paikkana havuoksia sisältävälle ruukulle.

Muhkeat tekstiilit makuuhuoneessa

Tekstiilien kerroksellisuus tuo makuuhuoneen vaaleaan sisustukseen pehmeyttä ja kodikkuutta.

Kuvat @henna.kotona / Instagram

Tutustu myös